• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een effectief en snel juridisch vertaalbureau voor al uw vertalingen

Heeft u een set juridische teksten die een vertaling nodig hebben? Transferendi is een juridisch vertaalbureau dat deze klus goed voor u aanpakt. Ons vertaalproces gebeurt geheel volgens de ISO 17100 richtlijnen. Daarnaast houden wij de kwaliteit hoog, in lijn met de ISO 9001 voorschriften. Deze certificaten laten samen met ons  VViN-lidmaatschap duidelijk zien hoe serieus wij uw teksten aanpakken. Voor deze hoge kwaliteit hoeft u bij juridisch vertaalbureau Transferendi niet de hoofdprijs te betalen. Wij rekenen de laagste tarieven van Nederland voor onze vertalingen. Een offerte met een aantrekkelijke prijs hebt u binnen 15 minuten na aanvraag binnen.

Uitgebreid aandacht voor alle details

Een juridische vertaling moet zeer nauwkeurig geschreven worden. Onze native vertalers zijn over de hele wereld verspreid en vertalen altijd naar hun eigen moedertaal. De vertaler moet niet alleen de taal goed beheersen, maar ook bekend zijn met de wetssystemen in zijn land. Na het vertalen wordt de tekst altijd zorgvuldig nagekeken op eventuele schoonheidsfoutjes.

Ook bij het proofreading-proces werken wij zeer zorgvuldig. Een foutje in een juridisch document kan immers verstrekkende gevolgen hebben. In alle jaren dat wij juridische teksten hebben vertaald is dit echter nog nooit gebeurd. U krijgt telkens weer een perfect vertaald resultaat bij juridisch vertaalbureau Transferendi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Juridisch vertalers bij vertaalbureau Transferendi in tientallen talen

Veel vertaalbureaus bieden een beperkte service aan met vijf of zes andere talen waar u uit kunt kiezen. Vaak zijn dit ook nog eens allemaal dezelfde talen. Wij bieden naast de standaardopties zoals Frans en Engels een breed spectrum aan taalopties.

Kies bijvoorbeeld uit talen dicht bij huis, zoals Deens, Noors of Hongaars. Maar ook de talen uit verre oorden zoals Vietnamees, Indonesisch en Japans komen aan bod.

Waar de aanpak van Transferendi straalt is het feit dat de geleverde teksten niet in het Nederlands hoeven te zijn. Een vertaling van Engels naar Koreaans of één van de ruim 800 andere taalcombinaties maakt ons bedrijf zeer breed inzetbaar. Neem snel contact op en ontdek de mogelijkheden van dit juridisch vertaalbureau.

Een snelle service en hoge kwaliteit

Een goedkoop tarief voor een hoge kwaliteit juridische tekst wordt bij vertaalbureau Transferendi snel geleverd. Wij regelen binnen vijftien minuten na het ontvangen van uw opdracht een passende offerte. Deze wordt netjes afgestemd op de hoeveelheid te vertalen tekst met de benodigde specialisaties. Uw juridische tekst wordt door professionele en gecertificeerde vertalers behandeld voor een optimaal resultaat. Plaats nu uw opdracht op onze website of bel met Transferendi voor een juridische vertaling van topkwaliteit.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte