• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een geweldige prijs voor elke vertaling naar het Lets met vertaalbureau Transferendi

Heeft u in korte tijd een paar Letse vertalingen van hoge kwaliteit nodig? Transferendi staat altijd voor u klaar. Wij hebben ISO 9001 en 17100 certificering voor ons uitstekende vertaalwerk. Daarnaast zijn wij ook lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Met ons Lets vertaalbureau kunt u rekenen op de laagste prijzen van Nederland en tegelijk genieten van vertalingen van topkwaliteit. Dit wordt gedaan door een internationaal netwerk van native vertalers. Zij vertalen uw tekst handmatig naar hun moedertaal. Spreekwoorden en andere beeldende taal worden zo op passende wijze overgenomen in de vertaling.

Uw teksten al in enkele dagen vertaald naar het Lets

Onze snelle dienstverlening levert u uw vertaalde teksten op korte termijn. De precieze termijn hangt met name af van de hoeveelheid te vertalen tekst in uw opdracht. Dit kan variëren van een paar brochures of financiële rapporten, tot het vertalen van een heel boek. In alle gevallen communiceren wij met u wanneer wij verwachten uw vertalingen op te kunnen leveren.

Mocht er haast bij zijn, dan bieden wij ook de mogelijkheid tot een spoedklus. Uw teksten worden waar mogelijk dezelfde dag nog vertaald. Dat is de kracht van Lets vertaalbureau Transferendi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Draag uw marketingboodschap goed over met dit Lets vertaalbureau

De inhoud en opbouw van uw tekst zijn belangrijk voor de vertaling. Een huurcontract en een kledingcatalogus vereisen een geheel andere insteek. De professionals van Transferendi zorgen dat elke tekst zijn context en boodschap behoudt. Uw marketingboodschap sluit goed aan op de doelgroep, ondanks de culturele verschillen tussen Letland en Nederland. Ook voor online marketing zijn onze vertalers bekend met moderne methoden. Vertalingen kunnen SEO-geoptimaliseerd worden.

Voor ingewikkelde juridische taal hebben wij specialisten in huis. Deze zorgen dat elke juridische term zo direct mogelijk naar het Lets vertaald wordt. Zaken als contracten en processtukken krijgen zo de nauwkeurigheid die teksten van dat kaliber behoeven.

Lets vertaalbureau

Transferendi biedt u een Lets vertaalbureau van topkwaliteit

Een goede vertaling mag u niet de hoofdprijs kosten. Daarom biedt Transferendi u de laagste prijs van Nederland aan. Dit vertaalbureau zorgt dat u uw buitenlandse partners ook in het Lets kunt voorzien van duidelijke teksten. Of het nu gaat om marketinggerichte tekst of technische documenten, wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit. Stuur nu uw opdracht in op onze website of per telefoon. U ontvangt bij dit Lets vertaalbureau al binnen een kwartier een offerte, afgestemd op uw wensen.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte