• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Grieks vertaalbureau

Het Grieks is een van de oudste nog steeds gesproken talen. Wilt u effectief met inwoners van Griekenland communiceren, zonder enige vorm van taalbarrière? Vertrouw dan niet op het vaak gebrekkige Engels van de gemiddelde Griek. En vertrouw evenmin op automatische vertaalprogramma’s op internet. Die geven onvoldoende kwaliteit en zorgen voor verwarring.

Schakel in plaats daarvan een Grieks vertaalbureau in. Dit kost minder dan u denkt, als u kiest voor Transferendi. Wij zijn het goedkoopste vertaalbureau in Nederland en we zijn lid van de VViN. Tevens zijn wij ISO 9001 en 17100 gecertificeerd, dus met de kwaliteit zit het goed. Wilt u een aantrekkelijke offerte ontvangen? Meld het te vertalen document dan aan op onze website, dan krijgt u binnen 15 minuten een vrijblijvende offerte.

Griekse vertalingen binnen een paar dagen geleverd

Een goed Grieks vertaalbureau laat u niet lang wachten. Dit geldt dus ook voor Transferendi. We noemden de snelle offerte al. Gaat u akkoord met onze gunstige prijs, dan gaan we snel voor u aan de slag. We vertalen handmatig van het Grieks naar het Nederland of een andere taal, of het omgekeerde. Uw vertalingen zijn op korte termijn klaar.

Hebt u echt grote haast, dan kan het nog sneller. In dat geval betaalt u een kleine spoedtoeslag en geven onze vertalers prioriteit aan uw opdracht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Vertalingen door mensen die het Grieks als moedertaal spreken

Een goed Grieks vertaalbureau als Transferendi werkt met zogeheten native speakers. Dit betekent dat wij geen vertalers inzetten die slechts een taalcursus hebben gedaan. We werken met vertalers die het Grieks als moedertaal spreken. Ook de andere taal wordt vloeiend gesproken door uw vertaler.

Transferendi biedt een 100% tevredenheidsgarantie. We zien de opdracht pas als voltooid als u tevreden bent. Dit kunt u merken aan onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore. Wilt u verder overtuigd worden, lees dan de reacties van onze klanten op de site van TrustPilot.

Grieks vertaalbureau

Ook Griekse vertalingen van bijzondere documenten

Transferendi schenkt bijzondere aandacht aan specialistische teksten. Een voorbeeld hiervan zijn commerciële teksten. Daarbij moet de verkopende waarde overeind blijven en bij online teksten kan dat ook gelden voor SEO-elementen.

Het kan ook gaan om juridische teksten. Daarbij is niet alleen nauwkeurig vertalen van belang, maar ook het overeind blijven van de juridische geldigheid. U kunt dit gerust aan ons overlaten. Als goed vertaalbureau voor het Grieks zetten wij hier een gespecialiseerde vertaler op.

Een Grieks vertaalbureau dat altijd voor u klaarstaat

Op Transferendi kunt u bouwen, wat de opdracht ook is. Wij horen graag wat we voor u mogen vertalen. Ontdek onze gunstige prijzen binnen een kwartier door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voor goede vertalingen van of naar het Grieks is Transferendi het goedkoopste vertaalbureau!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte