• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Transferendi is een vertaalbureau dat uw teksten goedkoop van of naar het Deens vertaalt

Een Deens vertaalbureau biedt uitkomst als u teksten heeft die bedoeld zijn voor een Deens publiek. Het kan ook zijn dat u precies wilt weten wat een Deense tekst in het Nederlands betekent. Online vertaalprogramma’s zijn daarvoor niet precies genoeg. Legt u een automatisch vertaalde tekst aan een publiek uit Denemarken voor, dan wordt u niet serieus genomen.

Omgekeerd geldt ook dat uw Nederlandse publiek de uit het Deens vertaalde tekst snel verkeerd zal begrijpen. Het nadeel van een professioneel Deens vertaalbureau is echter dat de kosten vaak aanzienlijk zijn. Bij Transferendi is dit echter niet het geval.

Wij zijn het goedkoopste vertaalbureau voor vertalingen van of naar het Deens en talloze andere talen. Daarnaast werken we snel en hebben we vertalers in dienst die gespecialiseerd zijn in commerciële, technische en juridische vertalingen. Transferendi is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland en is volledig ISO 9001 en 17100 gecertificeerd. Bekijk onze tarieven op de site of vraag een offerte aan voor een specifieke vertaling van uw tekst of teksten.

Nauwkeurige Deense vertalingen met 100% tevredenheidsgarantie

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Dat wij dit waarmaken ziet u aan onze hoge TrustPilot klanttevredenheidsscore en de reacties van onze klanten. Als Deens vertaalbureau hebben wij veel ervaring en zetten wij native speakers in. Onze vertalers beheersen zowel het Deens als de andere taal vloeiend. De andere taal is meestal het Nederlands, maar vele andere talen zijn ook mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Uw Deense vertalingen snel geleverd

Zoals we al zeiden kunt u in de professionele wereld niet aankomen met door vertaalmachines vertaalde teksten. Transferendi vertaalt alle teksten met de hand. De reden waarom mensen vaak toch voor vertaalmachines kiezen is de snelheid. Het resultaat is meteen beschikbaar. Transferendi legt daarom ook de nadruk op snelheid, naast kwaliteit en scherpe prijzen. Zo ontvangt u na aanmelding al een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten. De vertalingen worden op korte termijn opgeleverd. Wilt u nog sneller resultaat zien, dan betaalt u een spoedtoeslag en geven we uw opdracht prioriteit.

Deens vertaalbureau

Bijzondere specialismen voor Deense vertalingen

Daarnaast hebben wij vertalers in dienst met bijzondere specialismen. Commerciële teksten zijn bij ons in goede handen. De verkopende waarde van de tekst blijft in tact en er kan rekening worden gehouden met SEO. Ook sluit het taalgebruik aan op de Deense cultuur en de daar gebruikelijke manier van formuleren.

Bij technische teksten is pakkend taalgebruik van minder belang. Hier is het voor een Deens vertaalbureau voornamelijk belangrijk dat de lezer snapt wat de bedoeling is. Wij zorgen voor een correcte vertaling van technische begrippen en een duidelijke formulering. Juridische teksten zijn vaak ook niet gemakkelijk leesbaar. Toch zorgen wij net als bij andere vertalingen voor helder taalgebruik. Tevens dragen we zorg voor het overeind blijven van de juridische geldigheid van de tekst (NB. Beëdigingen worden niet door Transferendi vertaald). Voor alle soorten teksten van of naar het Deens heeft Transferendi een expert in dienst.

Profiteer nu van de diensten van ons Deens vertaalbureau

Het Deense taalgebied komt binnen uw bereik met een Deens vertaalbureau. Vraag een offerte aan bij Transferendi en profiteer van onze hoge kwaliteit en scherpe tarieven.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte