• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Laat direct uw jaarverslag vertalen met de expertise van Transferendi

Wanneer u internationaal handel drijft is het belangrijk dat u goed kunt communiceren met uw buitenlandse zakenpartners, bijvoorbeeld in China of Noorwegen. Laat daarom uw jaarverslag vertalen door het professionele team van Transferendi. Wij hebben de kennis van zaken in huis om complexe financiële documentatie vlekkeloos voor u te vertalen. Dankzij onze ervaren schrijvers hebben wij zowel een  VViN-lidmaatschap als de ISO 9001 en 17100 certificaten. Deze kwalificaties maken het garanderen van onze hoge kwaliteit makkelijk. Waar veel van onze klanten pas echt van staan te kijken is de buitengewoon lage prijs. Voor onze topkwaliteit betaalt u bij Transferendi de laagste tarieven van Nederland.

Eén vertaler voor al uw commerciële teksten

Van een jaarverslag vertalen tot een compleet vertaald bussinessplan met marketingcampagne, wij zorgen dat elke commerciële tekst goed wordt aangepakt. Ervaren vertalers gaan snel voor u aan de slag. Waar nodig hebben deze de achtergrondkennis om financiële vaktermen goed te kunnen vertalen.

Ook bieden deze native vertalers een belangrijke achtergrondkennis in hun eigen cultuur. Zo kan uw marketingboodschap goed worden vertaald naar de gewenste doelgroep. Voor uw online marketing geldt dat onze vertalers bekend zijn met SEO-principes. Deze kunnen in de vertaling worden behouden of zelfs worden toegevoegd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Breed inzetbaar met veel verschillende talencombinaties

Aan taalkeuze mag het niet ontbreken wanneer u uw jaarverslag wilt laten vertalen. Transferendi biedt daarom maar liefst 800 verschillende combinaties aan. Praktisch voor als u zakenpartners in meerdere landen heeft. U zit hier ook goed wanneer u een vertaling nodig hebt vanuit één buitenlandse taal naar een andere. U houdt optimaal contact en brengt uw product snel en effectief internationaal aan de man. Deze complete vertaaldienst wordt u geleverd door Transferendi tegen zeer scherpe prijzen.

Een jaarverslag of ander financieel document vertalen? Transferendi regelt het voor de laagste prijs

Een uitgebreid netwerk van vertalers staat klaar voor elke opdracht. Met diverse specialisaties in bijvoorbeeld financiën of werktuigbouwkunde kunnen zij elke vertaalklus aan. Voor een beetje uitdaging is ons internationale team niet bang. Complexe handleidingen en financiële documenten vol specifieke vaktaal worden snel een voordelig vertaald. Uw jaarverslag laten vertalen wordt gemakkelijker dan ooit tevoren. Stuur een opdracht in via onze website en ontvang binnen vijftien minuten een passende offerte. Al onze vertaalklussen worden in korte tijd opgeleverd met opties voor spoedopdrachten als er haast achter zit. Wacht niet langer en maak nu gebruik van de snelle, goedkope en klantgerichte vertaalservice van Transferendi.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte