• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een ICT vertaling van software of documentatie, snel geregeld met behulp van Transferendi

Internationale projecten worden steeds normaler in de ICT-sector. Het is daarom belangrijk dat software uitgebreide taalopties heeft. De gemiddelde programmeur komt een heel eind met een Engelse vertaling. Maar wat doet u wanneer uw programma in het Spaans, Portugees of Oekraïens beschikbaar moet zijn? Transferendi biedt met een ISO 9001 en 17100 certificaat de expertise die u nodig heeft. Onze ervaren vertalers hebben ons naast hoogwaardige certificering ook een VViN-lidmaatschap opgeleverd. Zo weet u zeker dat uw software een vertaling van topkwaliteit krijgt.

Ook de documentatie die bij de ontwikkeling van software komt kijken kunnen wij voordelig voor u vertalen. Onze professionals zijn bekend met de technische termen en pakken uw ICT vertaling grondig aan. Ze deinzen niet terug voor een beetje uitdaging en leveren zo de beste kwaliteit in ruim dertig verschillende talen.

Technische vertalers zorgen voor een topkwaliteit ICT vertaling

Ons netwerk is bovendien zo uitgebreid dat wij ook vertalingen kunnen regelen vanuit andere talen. In totaal biedt Transferendi ruim 800 verschillende talencombinaties aan. Al deze combinaties vindt u voor één overzichtelijk en laag tarief.

Naast een ICT vertaling zijn we ook bekwaam in tal van andere technische vakgebieden. Bouwplannen, handleidingen en meer worden met oog voor detail voor u vertaald. Complexe vaktaal vormt op dit gebied geen enkel probleem. Mocht er desondanks toch een probleem zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op. Wij zetten onze klanttevredenheid altijd bovenaan en verhelpen uw probleem met de vertaling direct.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Wij gaan voordelig en effectief te werk

Onze vertalers zijn goed bekend met technische termen, maar onze expertise reikt nog veel verder. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij juridische en commerciële vertalingen. Contracten, processtukken en meer worden nauwkeurig vertaald door mensen met verstand van de wetten van het doelland. Commerciële teksten behouden hun boodschap in een buitenlandse cultuur. SEO blijft bewaard om ook online bij Google goed te scoren met uw vertalingen.

Transferendi biedt u de vertaalservice die u zoekt voor de laagste prijs van Nederland

Wij bieden u een geweldig breed scala aan vertaalmogelijkheden voor een indrukwekkend laag tarief. Kennis van diverse vakgebieden en een enorm aantal taalcombinaties maken Transferendi zeer divers inzetbaar. Onze lage prijzen worden bovendien bijgestaan door een zeer snelle en klantgerichte service. Stuur uw opdracht online op en u ontvangt binnen vijftien minuten een reactie met een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte