• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Uw handleiding goedkoop en duidelijk laten vertalen naar of van uw gewenste taal

Zoekt u een betrouwbare Nederlandse vertaling van een handleiding in een vreemde taal? Of hebt u zelf een product ontwikkeld en wilt u de handleiding laten vertalen naar vreemde talen? Bij technische documenten als handleidingen is nauwkeurigheid van groot belang. Ga dus niet zelf aan de slag met automatische vertaalprogramma’s op internet. Vertaalbureau Transferendi vertaalt de handleiding van of naar bijna elke gewenste taal.

Vertaalbureaus zijn er wel meer in Nederland. Wat Transferendi onderscheidt van de concurrentie is dat wij het goedkoopste vertaalbureau zijn. Toch zijn ook wij ISO 9001 en 17100 gecertificeerd en beschikken wij over het lidmaatschap van de VViN. Dit geeft een indicatie van de goede kwaliteit die u van ons mag verwachten. Een andere indicatie vormt onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore.

Wilt u weten wat het laten vertalen van uw handleiding u gaat kosten? Wij voorzien u binnen 15 minuten na het aanmelden van een vrijblijvende offerte.

Uw handleiding vertalen, meer met dan 800 taalcombinaties

De vertaling van een handleiding kan plaatsvinden in maar liefst 800 taalcombinaties. Veelgevraagde talen zijn uiteraard Engels, Duits en Frans. Maar onze dienstverlening beperkt hier geenszins toe. Wilt u uw handleiding laten vertalen van of naar andere Europese talen, zoals Slowaaks of Bulgaars? Of wilt u de Aziatische markt op, met een vertaling naar het Japans, Thais, Chinees of Koreaans? Ook vertalingen naar de talen van het Midden-Oosten zijn mogelijk.

U kunt altijd contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen zal Transferendi u van dienst kunnen zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Een nauwkeurige vertaling van technische documenten

Een handleiding goed vertalen vereist de nodige expertise. En dan praten we niet alleen over het beheersen van zowel de brontaal als de doeltaal. Bij technische documenten is een betrouwbare vertaling van technische termen en stappenplannen van groot belang. De lezer moet precies weten hoe het product werkt en wat hij of zij moet doen. Is dit niet het geval, dan is dit onwenselijk voor de eindgebruiker en kan het zelfs gevaarlijk zijn.

Hiervoor heeft Transferendi gespecialiseerde medewerkers in dienst. Een handleiding laten vertalen door Transferendi betekent een nauwkeurige vertaling die voor de lezer volstrekt helder is. Het maakt daarbij niet uit of de handleiding er een is van een fysiek product of een digitaal softwareproduct.

U kunt snel bij ons terecht om een handleiding te laten vertalen

Wilt u snel met een buitenlands product aan de slag? Of wilt u dat uw buitenlandse klanten snel met uw eigen product aan de slag kunnen? Hoe sneller u de opdracht aanmeldt, hoe sneller u de handleiding door ons kunt laten vertalen. Bekende bedrijven als Heineken en het Rode Kruis gingen u voor. Kijk voor reacties van onze tevreden klanten op de site van TrustPilot.

Transferendi is specialist in het vertalen van technische documenten als handleidingen, in vrijwel elke taal die u maar kunt bedenken.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte