• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Laat nu uw folder vertalen en ontvang binnen enkele dagen resultaat

Uw product in het buitenland aan de man brengen vereist een goed doordachte vertaling. Van een catalogus of een folder vertalen tot het aanpakken van een gehele campagne, Transferendi zet de schouders eronder om u zo snel en voordelig mogelijk verder te helpen. Onze hoge kwaliteit is terug te vinden in zowel onze lange lijst tevreden klanten als onze officiële kwalificaties. Een VViN-lidmaatschap en zowel een ISO 9001 als een ISO 17100 certificaat laten zien dat we verstand van zaken hebben. Laat nu uw folder vertalen voor de laagste tarieven van het land.

Transferendi biedt u een divers pakket talen voor één laag tarief

Het talenaanbod van ons internationale team is bijzonder uitgebreid. Nederlands vormt slechts een deel van het totaalpakket. Met ruim 800 mogelijke taalcombinaties kunnen wij voor u aan de slag in de meest uiteenlopende situaties. Een Duitse folder vertalen naar het Chinees is gemakkelijk geregeld met de service van Transferendi.

Ondanks dit brede aanbod gaan wij niet moeilijk doen met verschillende prijzen. ‘Zeldzame’ talen kosten hier geen cent extra. Elke mogelijke taalcombinatie in ons aanbod is te vinden voor een enkel tarief. Dit begint al vanaf vijf cent per woord en gaat alleen omhoog bij gespecialiseerde onderwerpen zoals juridische teksten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Een folder of andere commerciële tekst vertalen

Onze werkwijze is klantgericht en gebouwd op efficiëntie. Uw opdracht wordt meteen aangepakt en doorgenomen. Gebaseerd op de geleverde tekst evenals uw eisen en wensen wordt een offerte teruggestuurd. U heeft deze geheel vrijblijvende offerte al binnen een kwartier na het insturen van de opdracht ontvangen.

Gaat u akkoord met ons aanbod dan zorgen wij dat uw teksten snel bij de juiste vertaler terechtkomen. Deze heeft niet alleen uw doeltaal als moedertaal maar ook de benodigde specialisatie. Een folder vertalen is op deze manier snel geregeld, terwijl aan al onze hoge kwaliteitseisen wordt voldaan.

Een gespecialiseerde vertaler voor de laagste prijs van Nederland

U kunt rekenen op de expertise van Transferendi voor al uw vertaalwerk. Van commerciële tot technische of juridische teksten. Een paar losse pagina’s of een heel boek, wij pakken elke klus met vol vermogen aan voor het beste resultaat. Onze topkwaliteit voor vertalingen ziet u terug in onze uitstekende klantwaardering. Laat u nu ook overtuigen door onze snelle vertalers en lage tarieven. Plaats een opdracht online of neem contact op voor een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte