• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

De scherpste prijzen voor een financiële vertaling

Internationaal zakendoen is een complexe onderneming. Zorg ervoor dat uw buitenlandse partners goed op de hoogte blijven met een glasheldere financiële vertaling van Transferendi. Onze ervaren vertalers zijn gespecialiseerd in onder meer financiële terminologie. Daarnaast hebben wij zowel de ISO 9001 en ISO 17100 certificaten. Dit gecombineerd met een lidmaatschap bij de Vereniging van Vertalers in Nederland. Wij hebben alle kwalificaties om voor u een financiële vertaling te regelen in tientallen verschillende talen. Dit alles wordt voor u klaargespeeld tegen de laagste tarieven van Nederland.

Een nauwkeurige financiële vertaling met de expertise van Transferendi

Onze professionals hebben ervaring met complexe financiële vaktaal. Zij zorgen dat uw buitenlandse zakenpartners worden voorzien van een complete financiële vertaling. Dit kan gaan over documenten als jaarverslagen of businessplannen.

Ook andere commercieel gerichte teksten kunnen wij goed voor u aanpakken. Marketingmateriaal als catalogi en brochures zijn een goed voorbeeld van vertaalwerk waarin onze hoge kwaliteit ons een voorsprong geeft. De native vertalers van Transferendi vertalen uw teksten handmatig naar hun moedertaal. Hierbij kunnen ze goed inspringen op alle details zoals spreekwoorden en beeldspraak. Ook kunnen zij zorgen dat uw marketingboodschap goed aansluit op de cultuur van uw doelgroep. Deze kan in andere landen immers sterk verschillen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Diverse specialisaties voor al uw vertaalwerk

Naast een commerciële of financiële vertaling biedt Transferendi nog een paar andere handige specialisaties. Juridische vertalingen worden altijd gedaan door een native vertaler met ruime kennis van de wetten van het desbetreffende land. Zo wordt elke gerechtelijke term op een gedetailleerde en goed dekkende wijze vertaald.

Op technisch gebied staan wij ons mannetje met vertalers gespecialiseerd in werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Zij pakken het ingewikkelde technisch jargon goed aan voor bijvoorbeeld gebruikshandleidingen van complexe apparatuur. Met onze uitgebreide kennis van zaken zorgen wij dat elke vertaalklus grondig wordt aangepakt. Dit is de kwaliteit waar u bij Transferendi op kan rekenen.

Ontdek de complete vertaalservice van Transferendi

Vanaf het moment dat u uw opdracht online instuurt gaan wij snel voor u aan de slag. U krijgt al binnen een kwartier van ons een complete offerte op maat voor het te verrichten vertaalwerk. Onze snelle service wordt voor u gerealiseerd tegen de laagste tarieven in Nederland. Voor weinig geld kunt u rekenen op ons grote internationale team van native vertalers. Wij vertalen al uw teksten in een handomdraai. Vele tevreden klanten, groot en klein, gingen u al voor. Neem snel contact op of plaats uw opdracht online en ervaar de klantgerichte en effectieve werkwijze van Transferendi.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte