• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Laat uw cv vertalen door de professionals van Transferendi

Als u van plan bent in het buitenland te solliciteren, dan heeft u een goed vertaald cv nodig. Laat uw cv vertalen door onze native vertalers en scoor goed bij buitenlandse vacatures. Wij hebben zowel een ISO 9001 als een ISO 17100 certificaat. Daar komt nog eens bovenop dat we lid zijn van de Vereniging van Vertalers in Nederland. Aan kwaliteit ontbreekt het hier niet. Ook lage prijzen horen standaard in het Transferendi-aanbod. U vindt bij ons de laagste tarieven van Nederland.

Snel al uw commerciële teksten vertalen

Uw cv vertalen is slechts het begin van de mogelijkheden die wij u bieden. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de sollicitatiebrief netjes vertalen naar ruim dertig verschillende talen. Uw eerste indruk is belangrijk, en met onze vertaling kunt u op de buitenlandse banenmarkt uw mannetje staan.

Andere commerciële zaken waar wij goed mee overweg kunnen zijn marketingcampagnes. Voor het online gedeelte kan er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met SEO. Deze behouden we in de vertaling en kunnen we zelfs toevoegen wanneer deze nog niet in de brontekst aanwezig is. De marketingboodschap zelf wordt door onze professionals zorgvuldig benaderd. Zij zorgen dat deze boodschap goed wordt overgebracht naar de cultuur van het doelland. Dat is allemaal deel van de hoge kwaliteit van Transferendi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Uw cv vertalen met behulp van native vertalers

Een cv vertalen is voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen dat uw vertalingen altijd worden gedaan door een native vertaler. Dit houdt simpelweg in dat uw tekst altijd naar hun moedertaal wordt vertaald. Zo kunnen subtiele details in een cv goed worden meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling en presentatie van de informatie. Men kan hele andere verwachtingen hebben voor een cv in bijvoorbeeld Korea of Japan. Een vertaling van Transferendi houdt hier slim rekening mee. Ook een bijbehorende sollicitatiebrief wordt afgestemd op de cultuur van het land.

Geniet van de snelle service en klantgerichte aanpak van Transferendi

Wilt u nog het een of het ander weten over onze vertaalservice? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder met al uw vragen. Onze effectieve werkwijze en lage tarieven hebben ons al vele tevreden klanten opgeleverd. Van particulieren tot organisaties zoals het Rode Kruis en Heineken. Stuur snel een opdracht in op onze website en ontvang een vrijblijvende offerte binnen vijftien minuten. Transferendi levert u topkwaliteit voor de laagste prijzen van Nederland.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte