• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Laat uw brochure vertalen door Transferendi en bereik een internationaal publiek

Beschikt uw bedrijf over een pakkende brochure en wilt u die laten vertalen naar een andere taal? Of zoekt u een aansprekende Nederlandse vertaling van een brochure in een vreemde taal? Voor de vertaling van brochures kunt u terecht bij Transferendi. Ten eerste leveren wij aantrekkelijke vertalingen van brochures op, waarbij de verkopende of informatieve waarde in stand blijft. Maar dit doen wij ook nog eens voor de laagste tarieven in Nederland.

Transferendi werkt conform de ISO 9001 en 17100 standaarden. Wij bezitten het lidmaatschap van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de VViN. Inmiddels hebben wij vele particulieren en bedrijven tevreden gesteld met onze vertalingen. Dit wordt gereflecteerd in onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore. Wilt u weten wat u betaalt als u een brochure laat vertalen door het goedkoopste vertaalbureau in Nederland? U weet het binnen een kwartier, als u telefonisch of online een offerte aanvraagt.

Een vertaling van uw brochure door een commercieel gespecialiseerde vertaler

Bij commerciële teksten als een brochure is het belangrijk dat de verkopende eigenschappen overeind blijven in de vertaling. En bij een informatieve brochure moet de boodschap helder blijven voor de lezer. Transferendi bereikt dit door brochures te laten vertalen door een vertaler met een commerciële specialisatie. Uw vertaalde brochure leest even aantrekkelijk als in de originele taal.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Uw vertaler is op de hoogte van culturele verschillen

Er wordt speciale aandacht besteed aan het voorkomen van letterlijke vertalingen, als deze in vertaalde vorm iets gênants betekenen. Veel marketing is al de mist ingegaan door het verkeerd vertalen van uitdrukkingen en slogans.

Uw vertaler spreekt de gewenste doeltaal als moedertaal en is geworteld in de daar geldende cultuur. Hij of zij zorgt voor een goed verkopende of informerende vertaling. Hierbij wordt rekening gehouden met cultuurverschillen en dubbele betekenissen van uitdrukkingen.

Ruim 800 taalcombinaties van 30 talen, met snelle levering

Transferendi is de goedkoopste partij om uw brochure goed te vertalen. Dit betekent echter niet dat u beperkt bent in de snelheid of de hoeveelheid talen. Wij produceren vertalingen van en naar ruim 30 talen, met ruim 800 verschillende taalcombinaties. Niet alleen de Europese talen zijn vertegenwoordigd, ook veel Aziatische talen, zoals Koreaans en talen uit het Midden-Oosten en Afrika.

Hebt u de vertaalde brochures sneller nodig, bijvoorbeeld wegens een vakbeurs? Tegen betaling van een bescheiden spoedtoeslag maken we extra haast met uw opdracht.

Het goedkoopst uw brochure laten vertalen

Een betrouwbare vertaling van uw brochure realiseert u voor het minste geld bij Transferendi. Als u benieuwd bent naar welk aantrekkelijk bedrag u precies betaalt, vraag dan een offerte aan. Binnen 15 minuten verschaffen wij u duidelijkheid en een offerte op maat.

Door uw brochure te laten vertalen door Transferendi heeft uw boodschap een groter bereik, tegen minimale kosten!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte