• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een brochure of een heel boek vertalen, Transferendi regelt het voordelig en snel

De native vertalers van Transferendi zijn ervaren in het vertalen van vele verschillende soorten teksten voor u. Hun expertise heeft ons naast vele tevreden klanten ook ISO 9001 en 17100 certificatie opgeleverd. Tevens zijn wij met trots lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland of VViN. Wij danken onze vele goede reviews aan onze effectieve, snelle en klantgerichte werkwijze. Uw opdracht wordt direct onder handen genomen en u ontvangt van ons binnen vijftien minuten een offerte. Deze is nauwkeurig afgestemd op uw wensen en eisen. Met de laagste tarieven van het land is Transferendi een ideale keuze voor u.

Keuze uit ruim dertig talen en vele combinaties

Een boek vertalen kan bij ons geregeld worden in veel verschillende talen. Vrijwel heel Europa is voorzien, evenals een paar verder gelegen landen. Chinees en Japans groeien dankzij de internationale markt snel. Uw boek vertalen naar deze talen is bij ons geen probleem. Wij rekenen voor dit soort opdrachten geen cent extra. Elke taal vindt u voor één lage prijs.

Het kan uiteraard voorkomen dat het boek dat u wilt vertalen niet in het Nederlands is. Ons aanbod strekt verder dan alleen het vertalen van Nederlands naar andere talen. In totaal kunnen wij vertalingen leveren in meer dan 800 talencombinaties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Een boek vertalen doen we snel voor u met onze effectieve dienstverlening

U wilt niet lang wachten op uw vertaalwerk. Daarom zorgen wij dat u niet alleen snel een offerte krijgt. Met een slim intern systeem ligt uw klus dezelfde dag nog bij de juiste vertaler. Deze vertalen altijd handmatig naar hun moedertaal om ook de kleinste details goed over te nemen. Een losse tekst of een heel boek vertalen wordt voor u zo snel mogelijk aangepakt. Wij houden u hier bij lange teksten goed van op de hoogte, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. U kunt rustig achterover leunen, terwijl de professionals van Transferendi voor u aan het werk gaan.

Uw vertalingen gemakkelijk geregeld voor de laagste tarieven van Nederland

De beste kwaliteit hoeft u geen fortuin te kosten. Ons internationale team van vertalers staat altijd voor u klaar. Door slim gebruik te maken van native vertalers in het buitenland houden wij onze kwaliteit bijzonder hoog. Tegelijkertijd kunnen wij al uw vertaalwerk regelen voor de laagste prijzen van Nederland. Plaats nu een opdracht bij Transferendi en voeg u bij onze vele tevreden klanten.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte