• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Snel een blog of nieuwsbericht vertalen? Transferendi helpt u verder

Een heel blog of losse blogberichten vertalen? Onze voordelige service is u snel van dienst. Alle vertalers van Transferendi vertalen uitsluiten naar hun moedertaal. Zo worden beeldtaal en spreekwoorden goed meegenomen in de vertaling. Deze hoge kwaliteit is te vinden in al ons werk en heeft ons meerdere kwalificaties opgeleverd. Wij beschikken zowel over de ISO 9001 en 17100 certificaten als een  lidmaatschap bij de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Ook ziet u deze kwaliteit terug in onze uitstekende klantenwaardering via TrustPilot. De lijst van tevreden klanten van Transferendi is lang en uitgebreid. Zowel particulieren als grote organisaties zoals Fujifilm en RTL Nederland gingen u voor. Zij hebben allemaal genoten van onze uitgebreide en voordelige service.

Een uitgebreide service voor al uw commerciële teksten

Een blog vertalen wordt nauwkeurig aangepakt om onze hoge kwaliteitseisen te allen tijde te behouden. Deze service begint al vanaf het moment dat u uw opdracht instuurt. We bekijken het te verrichten werk en sturen u binnen een kwartier een offerte op maat. Deze houdt rekening met de hoeveelheid tekst, evenals uw eisen en wensen. Uw taalkeuze maakt voor de prijs niet uit. Transferendi rekent voor alle talen hetzelfde lage tarief. Van Engels tot Vietnamees, u vindt bij ons de laagste prijzen van Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Een blog vertalen in meer dan dertig talen

Het aanbod van onze native vertalers is dankzij ons internationale team zeer breed. U heeft keuze uit tientallen verschillende talen en daar houdt onze service niet op. Een Engels blog vertalen naar het Russisch of één van de andere 800 talencombinaties is zo geregeld. Dit alles tegen één enkel laag tarief.

Uiteraard is niet alleen het talenpakket uitgebreid, maar ook de expertise en specialisaties van onze vertalers. Het kan bijvoorbeeld gaan om gerechtelijke vaktermen in juridische teksten of complexe technische beschrijvingen. Wij leveren hoge kwaliteit vertalingen in elke situatie.

De laagste prijzen voor vertalingen van topkwaliteit

Laat uw blog vertalen door de professionals van Transferendi en ontvang binnen enkele dagen resultaat. Ons team barst van ervaring en vakkennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Met slimme interne communicatie komt uw opdracht altijd bij de ideale vertaler terecht. U hoeft niet verder te zoeken naar een vertaalbureau. Wij regelen binnen een kwartier een offerte voor uw opdracht en leveren binnen korte tijd resultaat. Plaats snel uw opdracht op onze website of neem gerust contact op met Transferendi. Wij staan u graag te woord en vertellen u alles over onze hoge kwaliteit en voordelige tarieven.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte