• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Laat nu uw advertentie en ander marketingmateriaal vertalen

Bent u van plan uw zaken naar het buitenland uit te breiden? U wilt uw product goed aan de man brengen met een slimme marketingcampagne. Laat uw marketingmateriaal tot de laatste advertentie vertalen door Transferendi. Wij hebben zowel een VViN-lidmaatschap als ISO 17100 en ISO 9001 certificatie. Onze vertalers zorgen voor hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. U hoeft niet een hele nieuwe campagne aan te schaffen. Laat in plaats daarvan uw bestaande reclame vertalen.

Transferendi heeft de expertise voor elke klus

Onze ervaren native vertalers zorgen dat slogans goed worden vertaald naar een van de ruim dertig talen die wij aanbieden. Is uw bestaande tekst niet in het Nederlands? Ook dit is voor ons geen probleem. Wij zijn in staat u te helpen met ruim 800 verschillende talencombinaties. Nederlands naar Engels of Japans naar Farsi? Transferendi doet het allemaal voor één laag tarief. Weet u niet zeker of uw gewenste combinatie beschikbaar is, neem dan gerust contact op. Onze klantenservice helpt u graag verder met al uw vragen.

Voor commerciële teksten besteden we ook extra aandacht aan het culturele aspect. Zelfs enorme multinationals zijn niet ongevoelig voor gênante vertaalblunders. Onze vertalers passen waar nodig de reclametekst aan, zodat deze niet onbedoeld een dubbele betekenis krijgt. Uiteraard wordt u over dit soort knelpunten duidelijk geïnformeerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Uw advertentie laten vertalen gaat nu snel en gemakkelijk

Van een advertentie tot een gehele marketingcampagne laten vertalen, voor ons is het snel geregeld. Dankzij een intelligent intern netwerk komt uw opdracht dezelfde dag nog bij de juiste vertaler te liggen. Deze zijn verspreid over de hele wereld en vertalen uw teksten handmatig naar hun moedertaal. Zo houden we niet alleen de kwaliteit hoog, maar zorgen we ook dat de reclameboodschap goed overkomt op de doelgroep. Dit wordt zo snel mogelijk voor u geregeld, met mogelijkheden om het proces nog verder te versnellen met een spoedklus.

Bij Transferendi vindt u de laagste prijzen voor uw commerciële vertaling

Onze snelle service en vertalingen van topkwaliteit komen met nog een groot voordeel. Met zijn internationale werkwijze biedt Transferendi de laagste tarieven van Nederland. Onze klanttevredenheid scoort zeer goed. Is er onverhoopt toch een probleem met de geleverde vertaling? Neem direct contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij verhelpen het probleem zo snel mogelijk. Uw tevredenheid is van het hoogste belang. Ontdek nu ook de klantgerichte aanpak en lage tarieven en laat uw advertentie vertalen door Transferendi.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte