• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Effectieve communicatie met de wereldwijde Turkse gemeenschap

Turks is de officiële spreektaal in Turkije. Wereldwijd spreken miljoenen mensen deze taal. Wanneer je hen een automatisch vertaalde tekst voorlegt, zullen zij de fouten herkennen en dit gebaar niet waarderen. Het is daarom belangrijk dat u een goede vertaling regelt in Turks-Nederlands of Nederlands-Turks.

Iedereen weet wel dat online vertaalmachines niet altijd even goed vertalen. Ze leveren vaak een letterlijke vertaling van alle woorden op en dit klopt zelden helemaal. Voor Turkse vertalingen van bijvoorbeeld sollicitatiebrieven, menukaarten of sollicitaties is dit niet anders.

Turks maakt deel uit van de Turkse talen. Vertaalt u Turkse teksten naar het Nederlands, dan is het de vraag of u écht begrijpt wat er in het Turks staat. Een Turks vertaalbureau als Transferendi kan uitkomst bieden.

Transferendi als goedkoopste vertaalbureau voor Turkse vertalingen

Gelukkig staat u nu in contact met Transferendi: het goedkoopste en tegelijkertijd gecertificeerde Turkse vertaalbureau. Wij hebben native Turkse vertalers in dienst die handmatige vertalingen leveren voor de laagste tarieven in Nederland. 

Over de kwaliteit van onze beëdigde vertalingen hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn lid van de VViN; de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Daarnaast zijn wij ISO 9001 en 17100 gecertificeerd. Heeft u een Turkse vertaling nodig? Dan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij Transferendi. 

Wij willen u ook graag vertellen over onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,7/5. Zij zijn altijd erg tevreden over onze werkwijze, communicatie en service. Op de site van TrustPilot vindt u de reacties van onze tevreden klanten. Wilt u ook een volledig kloppende Turkse vertaling van uw Nederlandse tekst? Of wilt u juist Turks naar het Nederlands laten vertalen? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang deze binnen 15 minuten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Goede kwaliteit Turkse vertalingen door native speakers

Wat is de reden dat wij als Turks vertaalbureau goedkoper zijn dan onze concurrenten? Dit komt doordat wij vaak werken vanuit lagelonenlanden. Dit houdt bij onze vertalingen in dat u te maken hebt met vertalers die Turks als hun moedertaal hebben. Uiteraard spreken en schrijven zij ook uitstekend Nederlands, zodat zij in staat zijn de tekst accuraat te vertalen.

Turks vertaalbureau

Gespecialiseerde Turks sprekende vertalers voor 100% tevredenheidsgarantie

Voor specialistische teksten heeft Transferendi gespecialiseerde vertalers in dienst. Een goed Turks vertaalbureau als Transferendi weet prima raad met commerciële, technische of juridische teksten. Bij commerciële teksten zullen onze vertalers recht doen aan de verkopende waarde van de tekst. Ook eventuele SEO-richtlijnen kunnen in stand blijven. 

Wilt u bijvoorbeeld een technische gebruikershandleiding vertalen? Dan snappen onze vertalers dat de technische termen accuraat vertaald moeten worden. Het moet de lezers duidelijk zijn hoe dingen werken en wat ze moeten doen. 

Bij juridische teksten zijn de vertalers op de hoogte van hoe de rechtspraak in Turkije werkt. Niet alleen wordt uw tekst begrijpelijk vertaald, de juridische geldigheid blijft ook in stand. Dit maakt dat onze klanten altijd tevreden zijn over de kwaliteit die onze Turkse vertalers opleveren.

Een Turks vertaalbureau met snel resultaat

Transferendi doet niet aan lange wachttijden. We willen u snel laten weten waar u aan toe bent. Dit betekent dat wij binnen 15 minuten reageren op uw offerteaanvraag. Gaat u akkoord met de altijd scherpe prijs? Dan kunt u uw vertaling op korte termijn verwachten. 

Is er haast bij? Dan beschouwen wij uw opdracht als spoedopdracht. Hiervoor geldt een kleine toeslag, zodat wij onze Turkse vertalers direct uw tekst kunnen laten vertalen. 

Transferendi is een Turks vertaalbureau waar u terecht kunt voor al uw vertalingen van en naar het Turks. Profiteer vandaag nog van onze aantrekkelijke tarieven en ons snelle resultaat.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte