• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een Turks vertaalbureau laat u effectief communiceren met de wereldwijde Turkse gemeenschap

Iedereen weet wel dat online vertaalmachines niet altijd even goed vertalen. Ze leveren vaak een letterlijke vertaling van alle woorden op, en dit klopt zelden helemaal. Voor het Turks is dat niet anders. Schotelt u uw Turkse publiek automatisch vertaalde teksten voor, dan zullen zij dit niet waarderen. Vertaalt u Turkse teksten naar het Nederlands, dan is het de vraag of u echt begrijpt wat er in het Turks staat. Een Turks vertaalbureau kan uitkomst bieden, maar dit is in de regel niet goedkoop.

Transferendi, het goedkoopste bureau voor Turkse vertalingen

Gelukkig bent u nu bij Transferendi belandt, het goedkoopste en tegelijkertijd kwalitatief uitstekende Turks vertaalbureau. Wij hebben Turkssprekende vertalers in dienst, die handmatige vertalingen leveren voor lagere tarieven. Met de kwaliteit zit het goed. Wij zijn lid van de VViN, de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Daarnaast zijn wij ISO 9001 en 17100 gecertificeerd. Wij willen u ook graag wijzen op onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore. Op de site van TrustPilot vindt u de reacties van onze tevreden klanten. Wilt u ook een volledig kloppende Turkse vertaling van uw Nederlandse tekst, of wilt u juist Turks naar het Nederlands laten vertalen? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang deze binnen 15 minuten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Goede kwaliteit Turkse vertalingen door native speakers

Wat is de reden dat wij als Turks vertaalbureau goedkoper zijn dan onze concurrenten? Dit komt doordat wij vaak werken vanuit lagelonenlanden. Dit houdt bij Turkse vertalingen in dat u te maken hebt met vertalers die het Turks als hun moedertaal hebben. Uiteraard spreken en schrijven zij ook uitstekend Nederlands, zodat zij in staat zijn de tekst accuraat te vertalen.

Turks vertaalbureau

Gespecialiseerde Turkssprekende vertalers voor specialistische teksten

Voor specialistische teksten heeft Transferendi gespecialiseerde vertalers in dienst. Een goed Turks vertaalbureau als Transferendi weet prima raad met commerciële, technische of juridische teksten. Bij commerciële teksten zullen onze vertalers recht doen aan de verkopende waarde van de tekst. Ook eventuele SEO kan desgewenst in stand blijven. Bij technische teksten moeten technische termen accuraat vertaald worden. Het moet de lezers duidelijk zijn hoe dingen werken en wat ze moeten doen. Bij juridische teksten zijn de vertalers op de hoogte van hoe de rechtspraak in Turkije werkt. Niet alleen wordt uw tekst begrijpelijk vertaald, de juridische geldigheid blijft ook in stand.

Een Turks vertaalbureau dat snel resultaat biedt

Transferendi doet niet aan lange wachttijden. We willen u snel laten weten waar u aan toe bent. Dit betekent dat wij binnen 15 minuten reageren op uw offerteaanvraag. Gaat u akkoord met de prijs, dan kunt u uw vertaling op korte termijn verwachten. Is er maximale haast bij, dan beschouwen wij uw opdracht als spoedopdracht. Hiervoor geldt een bescheiden toeslag, maar verder is dit geen probleem.

Transferendi is een Turks vertaalbureau waar u terecht kunt voor al uw vertalingen van en naar het Turks. Profiteer van onze aantrekkelijke tarieven en ons snelle resultaat!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte