• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een Tsjechisch vertaalbureau opent de deur tot Tsjechië

Het Tsjechisch geldt als een taal met ingewikkelde grammatica. Om effectief met de Tsjechische wereld te communiceren, kunt u daarom niet vertrouwen op automatische vertaalmachines. We zien toch dat dit weleens gebeurt, vooral omdat dit gratis is. Een Tsjechisch vertaalbureau wordt dan als te duur gezien.

Mogen wij ons voorstellen? Wij zijn Transferendi, het goedkoopste Nederlandse vertaalbureau voor vertalingen van en naar het Tsjechisch. Wij zijn lid van de VViN en we zijn ISO 9001 en 17100 gecertificeerd. Transferendi produceert uitstekende Tsjechische vertalingen, maar dan voor minder geld dan elders. Als u een offerte aanvraagt, weet u binnen 15 minuten voor welke gunstige prijs wij uw vertalingen kunnen leveren.

Snelle levering van Tsjechische vertalingen

Een automatisch vertaalprogramma levert vertalingen van slechte kwaliteit, maar u hebt ze wel meteen. Een goed Tsjechisch vertaalbureau moet er daarom ook voor zorgen dat de vertalingen snel geleverd worden. Dit kunt u gerust aan Transferendi overlaten. Na akkoord op de offerte leveren wij de gewenste vertalingen op korte termijn. Wij kunnen uw opdracht ook prioriteit geven, dan hebt u de vertalingen nog sneller in handen. Ook met de daarvoor geldende spoedtoeslag inbegrepen is Transferendi het goedkoopste vertaalbureau in Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Een Tsjechisch vertaalbureau met native speakers

Bij Transferendi werken geen vertalers die slechts een taalcursus Tsjechisch hebben gedaan. Die methode voldoet niet voor een kwalitatief uitstekend Tsjechisch vertaalbureau als Transferendi. Wij hebben in plaats daarvan Tsjechische native speakers in dienst, die handmatig vertalen naar hun moedertaal. Ook de andere taal die gevraagd wordt, in de meeste gevallen Nederlands, beheersen zij vloeiend. Overigens kan vanuit het Tsjechisch ook vertaald worden naar een andere taal dan het Nederlands, of omgekeerd.

Tsjechisch vertaalbureau

Specialistische Tsjechische teksten zijn welkom om vertaald te worden

Teksten van bijzondere aard vereisen een specialistische aanpak. Transferendi is een Tsjechisch vertaalbureau dat hiervoor specialisten in dienst heeft. Zo letten onze commerciële vertalers erop dat de verkoopwaarde van de tekst in stand blijft. Ook kunnen zij desgewenst aandacht besteden aan SEO, zodat de vertalingen goed scoren in zoekmachines.

Technische teksten vereisen een nauwgezette vertaling, waarbij alle technische begrippen op de juiste wijze vertaald moeten worden. Het moet de lezer immers duidelijk zijn hoe iets werkt en wat hij of zij moet doen. Ook bij juridische teksten moet de formulering precies goed zijn. Niet alleen moet de lezer de tekst snappen, de vertaling moet ook rechtsgeldig blijven. Transferendi zet hier een specialist op, om voor precies de juiste vertaling te zorgen.

Een Tsjechisch vertaalbureau dat voor u klaarstaat

Wilt u snel weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, dan weet u binnen 15 minuten waar u aan toe bent. Transferendi biedt een 100% tevredenheidsgarantie, dus u krijgt altijd de vertaling die aan uw wensen voldoet.

De Tsjechische taal kent geen geheimen voor Transferendi, het goedkoopste vertaalbureau van Nederland!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte