• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

De taal Tigrinya wordt gesproken in Ethiopië en Eritrea. De inwoners van deze landen spreken niet altijd Engels. En waar je voor veel talen nog allerlei automatische vertaalmachines hebt, laat dat bij Tigrinya ernstig te wensen over. Om met deze mensen te communiceren hebt u dan een Tigrinya vertaalbureau nodig. Niet alleen zijn deze vertaalbureaus dun gezaaid, ze vragen ook nog eens aanzienlijke tarieven.

Bij Transferendi gaat het anders. Wij zijn het goedkoopste vertaalbureau van Nederland. Daarbij hanteren wij voor een ongebruikelijke taal als Tigrinya hetzelfde tarief als voor bijvoorbeeld Engels of Duits. Onze lage prijzen houden geen verband met een vermeend gebrek aan kwaliteit. Wij behalen een hoge klanttevredenheidsscore en zijn lid van de VViN. Ook beschikt Transferendi over ISO 9001 en 17100 certificering. Wilt u weten wat u precies kwijt bent voor een vertaling van of naar het Tigrinya? U weet het binnen 15 minuten, als u een offerte aanvraagt bij het Tigrinya vertaalbureau Transferendi.

Ook Tigrinya vertalingen worden snel geleverd

Lang wachten op een Tigrinya vertaalbureau is niet gewenst. Het maakt bij ons niet uit naar of van welke taal er vertaald moet worden. Er geldt een korte termijn voor oplevering van de vertalingen, ook voor Tigrinya. Hebt u behoefte aan een nog snellere levering? Dit is mogelijk tegen betaling van een kleine spoedtoeslag. Wij geven uw opdracht dan prioriteit. Het mooie is dat wij ook dan nog steeds het goedkoopste vertaalbureau in Nederland zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Tigrinya native speakers, geworteld in de lokale cultuur

Onze Tigrinya vertalingen worden met de hand gemaakt door native speakers, die de cultuur in Oost-Afrika goed kennen. Omdat zij opereren vanuit lagelonenlanden, drukt dit de kosten. Ook de andere taal, van waaruit vertaald moet worden of die juist de doeltaal is, spreken zij vloeiend. Dit maakt ons Tigrinya vertaalbureau de meest effectieve wijze om met de doelgroep uit Ethiopië of Eritrea te communiceren.

Tigrinya vertaalbureau

Specialismen op het gebied van Tigrinya vertalingen

Behoren uw te vertalen teksten tot een specifiek vakgebied? U kunt denken aan commerciële, technische of juridische teksten. Hiervoor hebben wij specialisten in dienst. Zij spreken niet alleen vloeiend Tigrinya, ze zijn ook bedreven in het vertalen van teksten op uw vakgebied. Zo blijft bij juridische teksten de rechtsgeldigheid overeind. En bij commerciële teksten geldt hetzelfde voor de verkopende waarde van de tekst, waarbij rekening wordt gehouden met culturele verschillen. Ons Tigrinya vertaalbureau is van alle markten thuis.

Neem snel contact op met ons Tigrinya vertaalbureau

Wilt u goed communiceren met mensen die alleen Tigrinya spreken, dan hebt u geen andere keus dan een Tigrinya vertaalbureau. Doe uzelf dan een plezier en kies voor de goedkoopste optie, die u nog steeds goede kwaliteit biedt. Vraag snel een offerte aan bij Transferendi!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte