• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Vertaalbureau Transferendi helpt u effectief communiceren in het Thais

De talen van de landen om ons heen hebben enige verwantschap met het Nederlands. Dit geldt niet voor het Thais. Deze taal is voor westerlingen moeilijk om te leren. Zoekt u vertalingen van of naar het Thais, dan hebt u niet genoeg aan automatische vertaalprogramma’s. U hebt dan een Thais vertaalbureau nodig. In de regel is dit vrij prijzig, maar niet bij Transferendi.

Wij zijn het Nederlandse vertaalbureau dat de laagste tarieven hanteert. Desondanks zijn wij ISO 9001 en 17100 gecertificeerd en lid van de VViN. U ontvangt uitstekende Thaise vertalingen, alleen kosten deze u minder geld. De tarieven vindt u op onze site. Wilt u precies weten wat u in uw geval betaalt, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij laten u niet lang wachten, binnen 15 minuten hebt u een offerte in huis.

Uw Thaise vertalingen worden snel geleverd

De automatische vertaalprogramma’s waar we het over hadden leveren slechte kwaliteit, maar wel direct resultaat. Een goed Thais vertaalbureau als Transferendi kan dan niet achterblijven. Om te beginnen ontvangt u de offerte al binnen een kwartier. Gaat u vervolgens akkoord, dan zijn de vertalingen op korte termijn klaar, afhankelijk van de hoeveelheid werk. Wilt u de vertalingen nog sneller ontvangen? Dat is zeker mogelijk. U hoeft dan alleen een bescheiden spoedtoeslag te betalen, waarna wij uw opdracht prioriteit geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte
Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte