• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Het goedkoopste Sloveens vertaalbureau in Nederland

Heeft u een ingewikkelde tekst en zoekt u hier snel een vertaling voor naar het Sloveens? Transferendi werkt met native speakers om u zo snel mogelijk een vertaalde tekst te leveren. Deze native vertalers hebben de desbetreffende taal als moedertaal. Daarmee kunnen zij ook subtiele details als gezegdes goed vertalen. De hoge kwaliteit van het vertaalwerk van Transferendi wordt goed gereflecteerd in onze uitstekende reviewscore. Daarnaast bezitten wij de ISO 9001 en 17100 certificaten. Zo weet u zeker dat de goedkoopste vertaler van Nederland uitsluitend topkwaliteit levert. Wilt u weten hoe goedkoop we precies zijn? Vraag een offerte aan en ontvang deze binnen 15 minuten.

Sloveens vertaalbureau Transferendi is trots op een VViN-lidmaatschap. Wij werken op een internationaal niveau met vele ervaren vertalers, die uw teksten handmatig vertalen. Zij deinzen voor een beetje uitdaging niet terug. Of het nu gaat om veel tekst of ingewikkelde onderwerpen, zij leveren elke keer weer vakwerk.

Ontdek nu onze snelle service en uitstekende Sloveense vertalingen

Een opdracht bij Transferendi is snel geplaatst. U kunt zowel de tekst direct online opsturen als contact opnemen per telefoon. Wij bieden u binnen vijftien minuten een passende offerte voor uw vertaalklus. Daarbij wordt rekening gehouden met benodigde specialisaties. Waar gewenst bieden we voor een kleine meerprijs ook spoedvertalingen aan. Wat uw klus ook is, wij werken samen met u aan de beste oplossing.

Onze ervaren vertalers zijn bekwaam in het schrijven van veel verschillende soorten vertalingen. Denk bijvoorbeeld aan een Sloveense vertaling van een juridische tekst. Er mag geen woord verkeerd staan in de gerechtelijke termen. Onze specialisten zijn bekend met de wetgeving van Slovenië. Zo zorgt dit vertaalbureau voor een volledige en nette Sloveense vertaling. Juridische vertalingen omvatten onder meer contracten, disclaimers en processtukken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

De goedkoopste commerciële vertalingen

Ook op commercieel gebied staan onze vertalers hun mannetje. Zowel voor online als offline doeleinden kunnen wij voor u aan de slag. Of het nu gaat om het vertalen van een brochure of een volledige webwinkel, wij maken er werk van. Uw marketingboodschap komt, perfect vertaald, goed over in andere culturen. Voor online teksten houden wij waar gewenst rekening met SEO. In overleg kan dit zelfs aan vertalingen worden toegevoegd als de basistekst dit niet heeft.

Sloveens vertaalbureau

Laat complexe teksten snel vertalen naar het Sloveens met vertaalbureau Transferendi

Onze vertalers staan klaar voor elke klus. Van een paar losse documenten tot een uitgebreid boek, wij regelen een professionele vertaling. U heeft uw vertalingen op korte termijn in huis. Ontdek de ijzersterke en goedkope dienstverlening van Transferendi en neem snel contact op.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte