• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Portugees vertaalbureau

Wilt u een Portugees publiek bereiken met uw teksten? Of zoekt u juist een betrouwbare Nederlandse vertaling van Portugese teksten? Vertrouw dan niet op online vertaalmachines. Met automatisch vertaalde teksten wordt u in Portugal niet serieus genomen. De reden dat veel bedrijven dit toch doen is omdat het gratis is. Een Portugees vertaalbureau wordt te duur bevonden. Maar dan kent u Transferendi nog niet.

De goedkoopste Portugese vertalingen door ons gecertificeerde vertaalbureau

Wij zijn het Portugees vertaalbureau dat de laagste tarieven vraagt en dat toch even betrouwbare vertalingen levert als andere bureaus. Wij zijn lid van de VViN en beschikken over ISO 9001 en 17100 certificering. Als deze begrippen u weinig zeggen wordt u misschien overtuigd door onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore. Een klik daarop brengt u bij de site van TrustPilot, waar u de tevreden reacties van onze klanten kunt lezen.

Ook de tarieven vindt u eenvoudig terug op onze site. Wilt u weten wat u precies betaalt voor een bepaalde vertaling? Als u een offerte aanvraagt ontvangt u deze binnen slechts 15 minuten. De levering van de vertalingen gebeurt ook op korte termijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Goedkope Portugese vertalingen door native speakers

Transferendi werkt met zogenoemde native speakers, oftewel bij ons vertaalbureau werken mensen die het Portugees als moedertaal spreken. Onze medewerkers zijn vaak gevestigd in lagelonenlanden en vertalen uw teksten handmatig, zonder vertaalmachines te gebruiken. Dit is een van de factoren waardoor wij goedkoper kunnen zijn dan andere vertaalbureaus. De kwaliteit van de vertalingen is echter uitstekend, en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Portugees vertaalbureau

Vertaling van specialistische Portugese teksten bij ons in goede handen

Bijzondere aandacht verdienen bijvoorbeeld commerciële, juridische en technische teksten. Bij technische teksten is een correcte vertaling van begrippen en stappenplannen erg belangrijk. En bij juridische teksten gaat het om een accurate vertaling van alle rechterlijke begrippen. Hierbij moet de juridische geldigheid in stand blijven.

Bij commerciële teksten is de verkopende waarde van belang. De Portugese cultuur is anders dan de Nederlandse, en het is belangrijk om hen op gepaste wijze aan te spreken. De Braziliaanse cultuur verschilt ook weer van de Portugese. Transferendi is ook een vertaalbureau voor Braziliaans Portugees. Op het gebied van commerciële teksten geldt bij online teksten verder dat wij rekening kunnen houden met SEO-elementen.

Het Portugees vertaalbureau dat snel resultaat levert

We noemden de automatische vertaalmachines al. De kwaliteit is onder de maat, maar u hebt wel direct resultaat. Transferendi stelt zich daarom als doel om ook snel resultaat te leveren. Een vrijblijvende offerte ontvangt u al binnen 15 minuten. Gaat u akkoord, dan levert ons vertaalbureau de vertaling van of naar het Portugees op korte termijn. Moet het nog sneller, dan geven wij uw opdracht prioriteit, in ruil voor het betalen van een bescheiden spoedtarief.

Bij Transferendi kunt u terecht voor alle vertalingen omtrent de Portugese taal, ook wanneer het Braziliaans Portugees betreft. Vraag snel een offerte aan om uw tekst(en) professioneel, snel en goedkoop te laten vertalen!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte