• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Transferendi is een Pools vertaalbureau voor al uw vertalingen van en naar het Pools

De Poolse taal is vaker zichtbaar in Nederland. Zoekt u een vertaalbureau voor de Poolse taal? Transferendi biedt daar een uitkomst voor. Online vertaalmachines bieden geen garantie op de juiste vertaling en kunnen er soms flink naast zitten. Transferendi biedt kwalitatieve hoge teksten aan voor een lage prijs. Niet alleen Pools, maar ook 800 andere talen combinaties kunnen wij voor u vertalen. 

Kies voor goedkope en goede Poolse vertalingen door Transferendi

In al deze gevallen is Transferendi een Pools vertaalbureau dat u kan helpen. Wij zijn lid van de VViN, de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Daarnaast beschikken wij over ISO 9001 en 17100 certificaten, waardoor wij aan de normen van kwaliteitsmanagement voldoen. Transferendi heeft mensen in dienst die het Pools als moedertaal spreken. Zij vertalen uw teksten dus handmatig naar hun moedertaal, wat een van de kwaliteiten van ons Pools vertaalbureau is.

Daarnaast zijn wij het goedkoopste vertaalbureau in Nederland, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Vraag snel een offerte aan en ontdek onze gunstige tarieven. Binnen 15 minuten na aanvraag is de offerte bij u binnen. De vertalingen zelf worden op korte termijn geleverd

Ons Pools vertaalbureau vertaalt ook specialistische teksten

Transferendi biedt een constante hoge kwaliteit. Daarnaast hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. Wij zien de vertaalopdracht pas als afgerond als u tevreden bent.

Dit geldt ook voor de meer specialistische teksten. Bij commerciële teksten die u door een Pools vertaalbureau laat vertalen moet de verkopende waarde overeind blijven. Het taalgebruik moet uitnodigend zijn en niet te formeel. Ook is het bij webteksten van belang dat eventuele SEO overeind blijft. Transferendi kan dit garanderen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Ook voor technische en juridische Poolse vertalingen

Bij technische teksten is de juiste vertaling van begrippen erg belangrijk. De vertaling moet precies kloppen, want de lezer moet begrijpen hoe iets werkt en wat er moet gebeuren. Bij juridische vertalingen is het dan weer van belang dat de juridische geldigheid overeind blijft. Daarnaast moet het taalgebruik niet ingewikkelder zijn dan strikt noodzakelijk.

Voor al deze specialisaties heeft het Pools vertaalbureau Transferendi gespecialiseerde werknemers in dienst. U kunt hen uw wensen voorleggen en zij houden hier rekening mee. Er wordt gekeken naar het type tekst en naar de doelgroep, zodat uw vertaling haar doel niet mist. Ondanks deze kwaliteit bieden wij de goedkoopste Poolse vertalingen van alle Nederlandse vertaalbureaus.

Pools vertaalbureau

Razendsnelle offerte en snelle levering door ons Pools vertaalbureau

Transferendi vertaalt alles, van websites tot jaarverslagen tot complete boeken. Mailt u ons een tekst toe, dan krijgt u binnen een kwartier een scherpe, vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord, dan kunt u de vertaling op korte termijn verwachten. Als u direct een Poolse vertaling nodig hebt, meld uw opdracht dan aan als spoedopdracht. Wij weten hier wel raad mee, in ruil voor een kleine toeslag.

Bekijk onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore en neem een kijkje op hun site, om de tevreden reacties te lezen. Transferendi is de beste en goedkoopste keuze als u een Pools vertaalbureau nodig hebt!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte