• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Gecertificeerd vertaalbureau voor vertalingen in Pools-Nederlands en Nederlands-Pools

De Poolse taal is een West-Slavische taal en wordt gesproken door ongeveer 40 miljoen inwoners. De meesten van hen wonen in het land Polen, waar Pools de voertaal is. De Poolse taal is ook steeds vaker zichtbaar op de werkvloer in Nederland. Hierom is het belangrijk om eventuele handleidingen, software of andere commerciële of technische teksten te vertalen in Nederlands-Pools of Pools-Nederlands. Alleen zo is de te communiceren boodschap voor iedereen hetzelfde. 

Dit soort vertalingen kunt u natuurlijk vertalen via de automatische vertaalmachines als Google Translate. Hierbij heeft u direct resultaat, maar géén kwaliteit. Voor kwalitatieve vertalingen waarbij de inhoud volledig overeenkomt met de Poolse taal, moet u bij Transferendi zijn. Online vertaalmachines bieden geen garantie op de juiste vertaling en kunnen er soms flink naast zitten. Transferendi biedt kwalitatieve hoge teksten aan voor een lage prijs. Niet alleen Pools, maar ook 800 andere talencombinaties kunnen wij voor u vertalen.

Poolse vertalingen van hoge kwaliteit door onze beëdigd Poolse vertalers

Voor iedere commerciële, digitale, juridische of technische vertaling vanuit het Pools is Transferendi een vertaalbureau dat kan helpen. Wij zijn lid van de VViN, de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Daarnaast beschikken wij over ISO 9001 en 17100 certificaten, waardoor wij aan de normen van kwaliteitsmanagement voldoen. Transferendi heeft mensen in dienst die het Pools als moedertaal spreken. Zij vertalen uw teksten dus handmatig naar hun moedertaal, wat een van de kwaliteiten van ons Pools vertaalbureau is.

Daarnaast zijn wij het goedkoopste vertaalbureau in Nederland, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Vraag een offerte aan en ontdek onze gunstige tarieven binnen slechts 15 minuten. De vertalingen zelf worden op korte termijn geleverd.

Op uw aanvraag vertalen wij ook Poolse, specialistische teksten

Transferendi biedt een constante hoge kwaliteit. Daarnaast hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. Wij zien de vertaalopdracht pas als afgerond als u tevreden bent.

Dit geldt ook voor de meer specialistische teksten. Wanneer u commerciële teksten, zoals een presentatie, door een Pools vertaalbureau laat vertalen, moet de verkopende waarde overeind blijven. Het taalgebruik moet uitnodigend zijn en niet te formeel. Ook is het bij webteksten van belang dat eventuele SEO overeind blijft. Transferendi kan dit garanderen doordat onze vertalers naast hun moedertaal, ook beschikken over specialismen. Wilt u uw mogelijkheden weten? Dan kunt u het best binnen een paar klikken een offerte aanvragen. Dan weet u binnen 15 minuten wat u mag verwachten van onze vertalers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Wij zijn er ook voor technische en juridische Poolse vertalingen

Bij technische teksten is de juiste vertaling van begrippen erg belangrijk. De vertaling moet precies kloppen, want de lezer moet begrijpen hoe iets werkt en wat er moet gebeuren. Bij juridische vertalingen is het dan weer van belang dat de juridische geldigheid van bijvoorbeeld een huurcontract overeind blijft. Daarnaast moet het taalgebruik niet ingewikkelder zijn dan strikt noodzakelijk.

Voor al deze specialisaties heeft het Pools vertaalbureau Transferendi gespecialiseerde vertalers in dienst. Zij horen al uw wensen graag aan en houden hier met het vertalen van de tekst rekening mee. Er wordt gekeken naar het type tekst en naar de doelgroep, zodat de vertaling haar doel behoudt. Ondanks deze kwaliteit bieden wij de goedkoopste Poolse vertalingen van alle Nederlandse vertaalbureaus.

Goedkoop Pools vertaalbureau

Razendsnelle offerte en snelle levering door ons Pools vertaalbureau

Transferendi vertaalt alles. Van websites tot jaarverslagen tot complete boeken en juridische documenten. Mailt u ons een tekst toe, dan krijgt u binnen 15 minuten een scherpe, vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord, dan kunt u de beëdigde vertaling op korte termijn verwachten. Als u direct een Poolse vertaling nodig hebt, meld uw opdracht dan aan als spoedopdracht. Dan zorgen wij ervoor dat de vertaling in ruil voor een kleine toeslag binnen 48 uur gereed is.

Lees alle klantervaringen

Wilt u onze klantervaringen lezen? Bekijk dan alle recensies op TrustPilot. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,7/5. Transferendi is de beste en goedkoopste keuze als u een Pools vertaalbureau nodig hebt!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte