• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Zoekt u een Nederlands vertaalbureau? Hier zijn we!

Welk type tekst u ook naar het Nederlands wilt laten vertalen, Transferendi zorgt ervoor. Uiteraard krijgt u van ons eerst een vrijblijvende offerte, al binnen 15 minuten. Dat ons vertaalwerk van hoge kwaliteit is, bewijzen wij graag door u te wijzen op onze ISO 17100 en 9001 certificering en ons VViN-lidmaatschap. We hebben dan ook een uitgebreid internationaal netwerk voor u beschikbaar van native vertalers. Zij zetten uw tekst snel en vakkundig om naar het Nederlands. Of naar een van de andere tientallen verschillende talen die we aanbieden. Meer dan 800 taalcombinaties kunnen we voor u verzorgen. Of u nu van Duits naar Nederlands of omgekeerd wilt of van een andere taal: wij zijn het vertaalbureau dat alles voor u regelt. Vraag snel de vrijblijvende offerte aan, dan weet u binnen 15 minuten wat de kosten zijn.

Vertrouw op onze snelle service

Met elk onderdeel van onze dienstverlening zijn we snel. Dat begint bij de offerte. Maar ook in ons vertaalwerk kunnen wij u heel effectief van dienst zijn. Dankzij het interne netwerk van Transferendi komt uw opdracht snel bij de juiste vertaler Nederlands. Vervolgens krijgt u een handmatig gemaakte, betrouwbare vertaling van uw teksten retour. Moet het op zeer korte termijn af? Dan zorgen wij daarvoor. Wij laten u altijd weten hoe lang de vertaling duurt, zodat u weet waar u aan toe bent. Zo werkt vertaalbureau Transferendi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Uw tekst wordt vertaald door ervaren native vertalers

Het is van groot belang dat uw tekst na vertaling inhoudelijk nog steeds klopt. Daar zorgen wij voor door ervaren native vertalers in te zetten. Uw tekst wordt daardoor altijd naar de moedertaal van de vertaler geschreven. Een spreekwoord of gezegde blijft daardoor altijd intact en u kunt rekenen op een vertaling van hoge kwaliteit. Sommige van onze vertalers zijn ook nog eens gespecialiseerd in bijzondere vertalingen, zoals van juridische documenten, waarbij elke gerechtelijke term tot in de puntjes moet kloppen.

Nederlands vertaalbureau

Wilt u een commerciële tekst vertaald hebben naar het Nederlands? Wij zorgen dat uw brochure of marketingslogan ook bij het Nederlandse publiek in goede aarde vallen. Een goede tekst is immers goed voor u én voor uw buitenlandse handelspartners.

Talencombinaties Nederlands

Onze vertalers komen de volgende talencombinaties dagelijks tegen; Nederlands – Engels, Engels – Nederlands, Nederlands – Frans, Nederlands – Duits en Nederlands - Pools. Staat de gewenste talencombinatie er niet bij? Op aanvraag vertalen wij van en naar alle talen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Transferendi: hét Nederlandse vertaalbureau voor de laagste prijs

Wij weten alles van effectief vertalen. Onze mensen werken over de hele wereld, maar toch bieden wij altijd een snelle service én hoge kwaliteit vertalingen voor zeer lage prijzen. Welke teksten u ook in het Nederlands vertaald wilt hebben, ons vertaalbureau staat voor u klaar. Neem snel contact op met Transferendi voor een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte