• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Inwoners van Kazachstan bereikt u met Kazachstaans vertaalbureau Transferendi

Het Kazachstaans is een taal die verwantschap vertoont met het Turks en die door ongeveer 6,5 miljoen mensen gesproken wordt. Wilt u de inwoners van Kazachstan effectief bereiken met uw teksten? Of wilt u juist weten wat een Kazachstaanse tekst in het Nederlands betekent?

Automatische vertaalprogramma’s voor het Kazachstaans zijn een stuk minder ver ontwikkeld dan bijvoorbeeld voor het Engels. U kunt hier dus niet op vertrouwen. En inwoners van Kazachstan zijn het Engels lang niet altijd machtig. Een goed Kazachstaans vertaalbureau biedt de oplossing.

Hier zit vaak een flink prijskaartje aan verbonden. Zo niet bij Transferendi. Wij zijn het vertaalbureau met de laagste prijzen van Nederland. Transferendi is lid van de VViN en is ISO 9001 en 17100 gecertificeerd. Wij produceren Kazachstaanse vertalingen van uitstekende kwaliteit, maar dan voor minder geld. Leg ons gerust uw opdracht voor, dan ontvangt u binnen 15 minuten een aantrekkelijke offerte.

Uw Kazachstaanse vertalingen binnen 2 tot 5 dagen klaar

Naast lage prijzen biedt Transferendi ook zeer snelle levering. Uw vertalingen zijn altijd op korte termijn gereed. In sommige gevallen is het noodzakelijk dat u zo snel mogelijk over de vertalingen beschikt. Wij kunnen uw opdracht prioriteit geven, in ruil voor een bescheiden meerprijs. Het mooie is dat er ook dan nog geen goedkoper Kazachstaans vertaalbureau bestaat dan Transferendi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Uw vertaler kent de Kazachstaanse taal en cultuur als geen ander

Transferendi vindt dat een goed Kazachstaans vertaalbureau vertalers moet inschakelen die het Kazachstaans vanbinnen en vanbuiten kennen. Een taalcursus is niet voldoende. Daarom werken wij met native speakers die handmatig naar hun moedertaal vertalen. Uw vertaler spreekt zowel het Kazachstaans als de andere taal vloeiend en vlekkeloos. Dit merkt u aan de geleverde kwaliteit van de vertaling. Dat onze klanten hier tevreden over zijn is te zien aan onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore.

Kazachstaans vertaalbureau

Transferendi is gespecialiseerd in bijzondere Kazachstaanse vertalingen

Transferendi behandelt als goed Kazachstaans vertaalbureau normale teksten al met de uiterste zorg. Sommige teksten verdienen echter een specialistische behandeling.

Bij technische teksten is een zorgvuldige vertaling van alle technische begrippen van belang. Bij juridische teksten is het belangrijk dat de tekst zijn rechtsgeldigheid behoudt. Commerciële teksten moeten weer aantrekkelijk vertaald worden, zodat de verkopende waarde op peil blijft. Hiervoor heeft Transferendi specialisten in dienst, bij wie uw teksten in goede handen zijn.

U kunt rekenen op Kazachstaans vertaalbureau Transferendi

Zoekt u een goed en goedkoop Kazachstaans vertaalbureau, kijk dan niet verder. De uitstekende kwaliteit die Transferendi u biedt vindt u nergens voor minder geld. Vraag een offerte aan en laat u verrassen door de gunstige prijzen. Binnenkort beschikt u over perfect vertaalde teksten.

Transferendi opent de deur naar Kazachstan voor u!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte