• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Transferendi is het vertaalbureau voor Italiaans naar Nederlands en omgekeerd

De Italiaanse taal heeft zo haar eigenaardigheden. Wilt u dat een Italiaans publiek uw tekst begrijpt en waardeert, dan biedt een online vertaalmachine niet wat u zoekt. Dit geldt eveneens voor als u een goede Nederlandse vertaling van een Italiaanse tekst zoekt. U moet dan echt in zee gaan met een Italiaans vertaalbureau. Maar misschien hebt u al even gekeken en schrikt u terug van de kosten.

Gelukkig bent u bij Transferendi aangekomen. Transferendi beschikt over ISO 9001 en 17100 certificaten en is lid van de VViN, de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Onze prijzen zijn het laagst van alle vertaalbureaus, terwijl wij even goede kwaliteit bieden. U weet binnen 15 minuten wat u betaalt, als u een offerte aanvraagt op onze website.

Italiaanse vertalingen door native speakers

Als vertaalbureau voor het Italiaans en vele andere talen hebben wij onze sporen reeds verdiend. Dit ziet u terug in onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore en de reacties van onze klanten.

Uw tekst wordt handmatig vertaald door een Italiaanse native speaker, die zowel de bron- als doeltaal uitstekend beheerst. Ondanks de lagere prijzen bieden wij snelle levering en zijn we pas tevreden als u dat bent. Geen ander Italiaans vertaalbureau biedt u een even gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijkt u onze prijslijst of vraag een offerte aan om onze tarieven te weten te komen.

Snel geleverde Italiaanse vertalingen

We hebben al gezegd dat online vertaalmachines geen goede Italiaanse vertalingen opleveren. Het voordeel is wel dat u meteen resultaat ziet. Transferendi vindt het daarom belangrijk dat wij als Italiaans vertaalbureau niet alleen goed werk leveren, maar dit ook snel doen. Al binnen 15 minuten ontvangt u een vrijblijvende offerte. Na akkoord wordt de vertaling op korte termijn geleverd. Het snelste resultaat krijgt u als we uw opdracht beschouwen als spoedopdracht. In ruil voor een kleine meerprijs gaan we direct voor u aan de slag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Een vertaalbureau met bijzondere specialismen

De tevredenheid van onze klanten is het gevolg van onze lage prijzen, maar ook van de geleverde kwaliteit. Wat Transferendi een bijzonder Italiaans vertaalbureau maakt zijn de bijzondere specialismen. Wij hebben vertalers in dienst die gespecialiseerd zijn in onder meer commerciële, technische en juridische vertalingen. Elke tekst komt terecht bij een vertaler die vloeiend Italiaans schrijft. Tevens is hij of zij gespecialiseerd in het type tekst dat u wilt laten vertalen.

Commerciële teksten behouden hun verkoopwaarde en kunnen eventueel worden geschreven met behoud van hun SEO-waarde. Bij vertalingen van technische teksten zorgt de vertaler ervoor dat de lezer precies begrijpt wat de bedoeling is. En juridisch taalgebruik wordt nauwgezet overgebracht in de doeltaal. De juridische geldigheid blijft staan als een huis.

Italiaans vertaalbureau

Een snel en nauwkeurig Italiaans vertaalbureau

Een Italiaans vertaalbureau dat snel en goed werk levert vindt u in Transferendi. Vraag snel een offerte aan!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte