• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Vertaal teksten in Italiaans-Nederlands en Nederlands-Italiaans

Italiaans maakt deel uit van de Romaanse taalgroep. Italiaans is in Italië natuurlijk de officiële taal. Maar wist u ook dat Italiaans door meer dan 60 miljoen mensen gesproken wordt? Overal ter wereld kent de Italiaanse taal een ander dialect.  Het dialect vloeit voort uit Florence; de hoofdstad van de regio Toscane.

Wanneer u Italiaanse teksten in Italiaans-Nederlands of Nederlands-Italiaans wilt vertalen of andersom, is het van belang dat de inhoud correct wordt vertaald. Alleen op die manier wordt de boodschap daadwerkelijk communiceren zoals u dit bedoelt en wilt.

Het is bij Transferendi mogelijk om Italiaans te vertalen van of naar iedere andere wereldtaal. Bijvoorbeeld Italiaans-Engels, Frans-Italiaans of Spaans-Italiaans. 

Onze gecertificeerde Italiaanse vertalers

Een online vertaalmachine biedt dan niet de kwaliteit die u nodig heeft voor deze vertalingen. Om kwalitatieve teksten te krijgen, moet u samenwerken met een gecertificeerd vertaalbureau, zoals Transferendi. Transferendi beschikt over ISO 9001 en 17100 certificaten en is lid van de VViN, de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland.

Ontdek alle beëdigde vertalingen van Transferendi

Wij leveren professionele vertalingen in meer dan 800 taalcombinaties. Op deze manier komen wij alle wensen van onze klanten tegemoet wij gaan hiermee altijd voor 100% tevredenheidsgarantie. Transferendi is in staat om allerlei soorten vertalingen, zoals een brochure, menukaart of handleiding foutloos en snel te vertalen.

Onze prijzen zijn het laagst van alle vertaalbureaus in Nederland. Daarbij leveren wij goede kwaliteit doordat we gebruik maken van native vertalers. Wanneer u kiest voor de vertaaldiensten van Transferendi weet u vandaag nog binnen 15 minuten waar u aan toe bent.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

(Standaard) Italiaans vertalen

Als vertaalbureau voor meer dan 800 talen hebben wij onze sporen reeds verdiend. Dit ziet u terug in onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore en de reacties van onze klanten. Onze vertaaldiensten worden beoordeeld met een 4,7/5

Uw tekst wordt handmatig vertaald door beëdigde vertalers die zowel de Nederlands taal als de bron- en doeltaal uitstekend beheersen. Ondanks de lagere prijzen bieden wij snelle levering en zijn we pas tevreden als u dat bent. Geen ander vertaalbureau biedt u een even gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Italiaans vertaalbureau

De werkwijze van onze native speakers

We hebben al gezegd dat een gecertificeerd vertaalbureau als Transferendi kwalitatieve vertalingen aanbiedt waar een automatische vertaalmachine niet tegenop kan. 

Het gebruik van een vertaalmachine heeft wel als voordeel dat u direct de vertaling ziet. Maar wanneer u zeker wilt zijn van een vertaling met correcte inhoud, waarmee u onhandige foutjes voorkomt, moet u aankloppen bij een vertaalbureau als Transferendi. Onze vertalers vertalen alle Italiaanse woorden met behoud van de initiële boodschap. 

Snel resultaat voor alle vakgebieden

Om onze klanten tegemoet te komen in het opleveren van snel resultaat kunt u bij Transferendi in 15 minuten een offerte opvragen. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, wordt de vertaling op zeer korte termijn opgeleverd door onze Italiaanse vertalers. 

Wilt u supersnel resultaat, omdat u bijvoorbeeld binnen 24 uur akkoord moet geven op een buitenlandse samenwerking? Geef dan bij ons aan dat het een spoedopdracht bevat. In ruil voor een kleine meerprijs gaan we direct voor u aan de slag.

Een snel Italiaans vertaalbureau met unieke specialismen

De tevredenheid van onze klanten is het gevolg van onze lage prijzen, maar ook van de geleverde kwaliteit. Wat Transferendi een bijzonder Italiaans vertaalbureau maakt zijn de bijzondere specialismen. Wij hebben vertalers in dienst die gespecialiseerd zijn in onder meer commerciële, technische en juridische vertalingen. 

Commerciële teksten behouden hun verkoopwaarde en kunnen eventueel worden geschreven met behoud van hun SEO-waarde. Bij vertalingen van technische teksten zorgt de vertaler ervoor dat de lezer precies begrijpt wat de bedoeling is. En juridisch taalgebruik wordt nauwgezet overgebracht in de doeltaal. De juridische geldigheid blijft staan als een huis.

Elke tekst, bijvoorbeeld een cv, jaarverslag of arbeidscontract komt terecht bij een vertaler die vloeiend Italiaans schrijft. Tevens is hij of zij gespecialiseerd in het type tekst dat u wilt laten vertalen. Zo verzekeren wij u ervan dat de inhoud van de tekst 100% klopt.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte