• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Vind snel een Frans vertaalbureau voor al uw teksten

De Franse taal kent een complexe structuur. Teksten vertalen naar het Frans is daarom iets waar veel automatische vertaalprogramma’s de fout in gaan. Voor een hoge kwaliteit vertaling tegen een scherpe prijs is het daarom verstandig Transferendi in te schakelen. Deze kwaliteit heeft ons zowel de ISO 9001 en 17100 certificaten als een VViN-lidmaatschap opgeleverd. Wij bieden een groot internationaal netwerk van native vertalers aan. Deze verzorgen op handmatige wijze native vertalingen in tientallen verschillende talen. Ook als uw teksten niet in het Nederlands geschreven zijn, vormt dit geen enkel probleem. 

Wij schrijven in Nederlands-Frans en Frans-Nederlands. Is dit niet de taal die u zoekt? Kijk dan tussen onze talenaanbod met 800 vertaalcombinaties.

Onze werkwijze voor Frans vertalen

Vertalen naar Frans, Duits of exotische talen zoals Thais wordt door ons snel aangepakt. U krijgt na het aanvragen en versturen van uw offerte al binnen een kwartier een vrijblijvende offerte. De meeste opdrachten worden op korte termijn afgehandeld. Alleen uitzonderlijk grote klussen hebben een paar extra dagen nodig. Als Frans vertaalbureau kan Transferendi u ondersteuning bieden in zeer uiteenlopende situaties.

Van een losse documenten vertalen tot volledige arbeidscontracten vertalen, wij hebben genoeg mankracht in huis voor elke opdracht. Daarnaast bezit Transferendi als Frans vertaalbureau alle nodige expertise voor complexe vertalingen. Denk hierbij aan gedetailleerde technische, medische, juridische of commerciële documenten. Met een uitgebreide kennis van zaken zorgen wij dat geen detail verloren gaat in de vertaling.

Als Frans vertaalbureau bieden wij u de kans om zeer specifieke teksten te laten vertalen. Bij taal komt veel meer kijken dan alleen een uitgebreide vocabulaire en het toepassen van de juiste grammatica. Idiomen en jargon moeten correct worden toegepast. Wij beschikken over genoeg kennis om de meest uiteenlopende zaken vakkundig en gericht naar de respectievelijke doelgroep te vertalen. Zo weet u zeker dat uw boodschap effectief overkomt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd Frans Vertaalbureau

Op commercieel gebied kunnen wij met alle vertaalproblemen rekening houden. We zorgen dat uw boodschap goed wordt overgebracht. Hierbij besteden we veel aandacht aan de cultuur van de doelgroep. Het is immers belangrijk dat uw product ook in Frankrijk goed naar voren wordt gebracht. Transferendi werkt met u samen om te zorgen dat u goed internationaal zaken doet.

Ook e-commerce kan worden aangepakt. Wij verzorgen volledige vertalingen voor websites en webwinkels. Hierbij besteden we uitgebreid aandacht aan de SEO. Uw website blijft dankzij dit goedkope vertaalbureau goed scoren in Google, ook in het Frans. Transferendi helpt u op snelle en betaalbare wijze verder.

Frans vertaalbureau

Franse talencombincaties

Veelvoorkomende talencombinaties die onze Franse vertalers tegenkomen zijn Frans – Nederlands, Nederlands – Frans en Engels - Frans. Staat de gewenste combinatie er voor u niet tussen? Op aanvraag vertalen onze vertalers van én naar alle talen. Van Frans – Nederlands vertalen tot vertalen Frans – Nederlands. Wij doen alles met de hoogst mogelijke kwaliteit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een goedkoop en snel Frans vertaalbureau

De keuze voor een Frans – Nederlands vertaalbureau is een keuze voor Transferendi. Wij bieden u niet alleen zeer scherpe tarieven, maar ook 100% tevredenheidsgarantie voor onze gecertificeerde vertalingen. Wij kunnen deze voordelen realiseren door onze effectieve aanpak. Wij beschikken namelijk over een netwerk van honderden native speakers die zich bevinden in verschillende landen. Doordat onze vertalers bijvoorbeeld blogs of certificaten naar hun moedertaal vertalen, kunnen wij de kwaliteit van de vertalingen waarborgen.

Wanneer u een aanvraag naar ons stuurt, ontvangt u binnen 15 minuten een offerte voor uw Franse vertaling. U kunt zowel online als telefonisch contact met ons opnemen om een aanvraag in te dienen. Een zeer uitgebreid internationaal netwerk van vertalers gaat snel voor u aan de slag. Voor een ongekend lage prijs werken wij voor u aan een vertaling van topkwaliteit. 

Met native vertalers over de hele wereld weten wij zeker dat onze kwaliteit aan onze hoge eisen voldoet. Laat u ook overtuigen en regel een vertaling in een van honderden verschillende taalcombinaties. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Wanneer u een aanvraag naar ons stuurt, ontvangt u binnen een aantal minuten een offerte voor een Franse vertaling. U kunt zowel online als telefonisch contact met ons opnemen om een aanvraag in te dienen. Een zeer uitgebreid internationaal netwerk van vertalers gaat snel voor u aan de slag. Voor een ongekend lage prijs werken wij voor u aan een vertaling van topkwaliteit. Met native vertalers over de hele wereld weten wij zeker dat onze kwaliteit aan onze hoge eisen voldoet. Laat u ook overtuigen en regel een vertaling in een van honderden verschillende taalcombinaties. U heeft binnen vijftien minuten een vrijblijvende en zeer voordelige offerte in handen. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte