• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Regel nu snel al uw vertaalwerk met Farsi vertaalbureau Transferendi

Het Farsi of Perzisch vormt voor menig vertaalbureau een probleem. Het kent vele varianten die in verschillende delen van het Midden-Oosten worden gesproken. Transferendi bezit de ISO 17100 en 9001 certificaten en beheerst daarmee de kennis om u snel verder te helpen. Onze hoge kwaliteitseisen garanderen dat we elke klus goed afronden. Deze effectieve werkwijze heeft ons naast certificatie ook een lidmaatschap van de VViN opgeleverd. U hoeft niet verder te zoeken naar een Farsi vertaalbureau voor uw teksten. Wij maken grondig werk van elke opdracht. Met een oog voor de context en de aard van de tekst zorgen wij voor een scherp geprijsde vertaling. Wilt u weten wat u betaalt voor uw vertaling van of naar het Farsi? Binnen 15 minuten na aanvraag hebben we een offerte voor u klaarstaan.

Ervaren native vertalers pakken elke Farsi vertaling grondig aan

Een goedkope vertaling van hoge kwaliteit houdt rekening met het soort tekst dat u wilt laten vertalen. Marketingslogans en brochures vereisen een andere aanpak dan contracten of handleidingen. Voor elk van deze klussen heeft Farsi vertaalbureau Transferendi de juiste vertaler in huis. Dit zijn stuk voor stuk native vertalers, die handmatig en precies te werk gaan. Dit houdt in dat zij uw tekst naar hun moedertaal vertalen. Zo kan uitgebreid aandacht worden besteed aan alle kleine nuances in uw tekst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Ook uw technische en juridische teksten zijn in goede handen

Ingewikkelde technische zaken zijn voor de experts van dit Farsi vertaalbureau geen probleem. Wij bezitten de benodigde vakkennis om deze documenten goed te kunnen vertalen. Ook op juridisch gebied zijn we bekend met de gerechtelijke taal en termen voor uw vertaling. U heeft met onze snelle service al uw juridisch papierwerk op korte termijn vertaald. Er zijn zelfs mogelijkheden voor een spoedopdracht.

Vereist een juridische tekst geheimhouding van onze kant, dan werken wij hier uiteraard aan mee. Wij behandelen uw documenten vertrouwelijk en nemen een strikte geheimhoudingsplicht waar. Handig voor gevoelige contracten of processtukken die een vertaling behoeven.

Farsi vertaalbureau

Het goedkoopste Farsi vertaalbureau van Nederland

Onze lage prijzen weerhouden ons niet om een uitstekende dienst te leveren. Onder onze vele tevreden klanten tellen wij organisaties als Heineken en het Rode Kruis. Zij zijn zeer tevreden met de snelle dienstverlening en vertalingen van hoge kwaliteit. U krijgt bij het sturen van uw opdracht snel een reactie. Binnen een kwartier sturen wij u een offerte op maat voor uw vertaalopdracht. Hierbij houden we onder meer rekening met het soort vertaling dat u zoekt. Tevens schatten wij een levertijd voor u, afhankelijk van de hoeveelheid te vertalen tekst.

Laat nu uw teksten naar het Farsi vertalen met vertaalbureau Transferendi.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte