• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Het goedkoopste en snelste Engels vertaalbureau

Heeft u teksten die vertaald moeten worden naar de Engelse taal en zoekt u een vertaalbureau met ervaren vertalers? Dan bent u bij Transferendi aan het juiste adres voor alle Engelse vertalingen. Bij Transferendi vertalen wij al uw teksten in Engels - Nederlands of Nederlands - Engels. 

De zoektocht naar een goed Engels vertaalbureau leidt al snel naar vele organisaties die een grote smak geld vragen en weinig bieden. Lang niet allemaal bieden ze de specialisaties waar u naar zoekt. Een complexe technische of juridische tekst vereist nauwkeurigheid. Deze gaat in de vertaling snel verloren. Van een korte disclaimer tot gedetailleerde processtukken, u zoekt iemand die weet waar u het over heeft.

Door het gebruik van native speakers voor het vertalen van Nederlands naar Engels zorgt Transferendi vertaalbureau voor hoge kwaliteit. De hoge kwaliteitseisen van Transferendi voldoen aan alle voorwaarden voor een ISO 9001 en 17100 certificaat. Ook zijn wij met onze uitgebreide vakkennis lid van de VViN. 

Transferendi scoort een 4,7 voor Trustpilot. Deze lange lijst aan tevreden klanten bevat onder meer wereldwijde instanties, zoals het Rode Kruis en Heineken. Elke vertaling wordt handmatig naar de moedertaal van de vertaler geschreven. Zo worden spreekwoorden, slogans en andere contextgevoelige zinnen goed opgepakt en gaat er geen kwaliteit verloren. Vraag snel een offerte aan om uit te vinden voor welke aantrekkelijke prijs wij uw teksten kunnen vertalen.

Amerikaans-Engels en Brits-Engels

Wij werken met een uitgebreid internationaal netwerk van Engelse schrijvers en vertalers. Transferendi realiseert vertaling die afkomstig zijn uit iedere Engelse taal, zoals Amerikaans-Engels of Brits-Engels. Of u nu een Engels vertaalbureau nodig heeft of iets exotisch, zoals Tigrinya of Farsi, Transferendi is hét vertaalbureau. De tekst die u wilt laten vertalen, hoeft uiteraard geen Nederlands te zijn. Met ruim 800 talencombinaties kunnen wij elke klus voor u aanpakken. De opdracht wordt snel intern doorgestuurd en op korte termijn opgeleverd.

Naast onze aantrekkelijke tarieven en drive om de hoogste kwaliteit te leveren, bieden wij u nog meer voordelen als goedkoop Engels vertaalbureau. Zo zijn wij zeer bekend met het feit dat het om uiteenlopende zaken kan gaan. Een juridische vertaling dient bijvoorbeeld weer anders te worden geformuleerd dan een technische vertaling. Dit houdt in dat de vertaler niet alleen vloeiend moet zijn in de respectievelijke talen, maar ook kennis moet hebben van verschillende takken. Wij bieden u als Engels vertaalbureau veel mogelijkheden.

Voor een commerciële tekst wilt u graag dat de boodschap die u overbrengt goed landt bij een andere cultuur. Er zijn genoeg voorbeelden van geflopte marketing, omdat een merknaam iets gênants blijkt te betekenen. Een goed Engels vertaalbureau helpt u om deze misstappen te voorkomen. Transferendi werkt met u samen voor het beste resultaat, zonder een fortuin te kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Onze werkwijze voor Engels vertalen

Het grootste voordeel van onze internationale werkwijze is de lage prijs. Geen vertaler in Nederland biedt lagere tarieven dan Transferendi. Onze effectieve service zorgt voor resultaat zonder een wekenlange wachttijd. Dit laat zich goed zien in de vele tevreden reacties van onze klanten. Wij scoren hoge ogen met een snelle, klantgerichte service en lage prijzen.

Engels vertaalbureau

Talencombinaties Engels

Populaire talencombinaties die onze vertalers dagelijks tegenkomen zijn; Engels – Nederlands, Nederlands – Engels, Engels - Duits en Engels - Frans. Een andere talencombinatie met Engels in gedachten? Op aanvraag vertalen wij Engels van en naar alle talen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor een Engelse vertaalopdracht

Als vertaalbureau Engels - Nederlands staan we voor de nodige voordelen. Wij zijn niet alleen de goedkoopste van Nederland, maar bieden u tevens 100% tevredenheidsgarantie en vertalingen van hoge kwaliteit. Daarnaast gaan wij vakkundig om met vertrouwelijke bestanden. Het is bij ons tevens mogelijk om een ondertekende geheimhoudingsverklaring aan te vragen voor vertalingen.

U hoeft niet verder te zoeken naar een Engels vertaalbureau. Transferendi brengt u de beste service voor de laagste prijs in Nederland. Wij leveren effectieve vertalingen, met native vertalers voor geavanceerde teksten. Wij staan klaar voor elke opdracht en deinzen niet terug voor een uitdaging. 

Vraag vandaag nog een offerte aan en krijg binnen een kwartier antwoord. Heeft u vragen over onze vertalingsdienst of bent u benieuwd naar andere vertalingen die wij als vertaalbureau voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact op.

Naast een Engels vertaling worden wij ook gevraagd voor Duits of Spaanse vertalingen. Wij zijn naast een gecertificeerd Engels vertaalbureau ook een Spaans vertaalbureau en een Duits vertaalbureau.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte