• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Snelle Chinese vertalingen door onze native speakers

Chinees is de verzamelnaam voor de groep talen van de Sino-Tibetaanse taalfamilie. De Chinese taal wordt voornamelijk gesproken in de volksrepubliek China. Alle Chinese inwoners spreken Chinees of een dialectvorm van het Chinees.  

Wanneer u teksten door een vertaalbureau wilt vertalen in Nederlands-Chinees of Chinees-Nederlands zoekt u natuurlijk kwaliteit. Maar dan wel tegen een redelijke prijs. Transferendi biedt als gecertificeerd vertaalbureau zowel kwaliteit als een redelijke prijs. Wij werken met een uitgebreid netwerk van native vertalers die iedere tekst kan vertalen naar de Chinese taal. De ISO 9001 en ISO 17100 certificaten bieden daarbij de zekerheid van de kwaliteit die u mag verwachten. 

Buiten de kwaliteit van de teksten biedt Transferendi de laagste prijzen van Nederland. Dit maken wij mogelijk dankzij de uitgebreide ervaring en het internationale en efficiënte werkproces. Zo zijn wij ook voor Chinese vertalingen hét vertaalbureau voor u.

Transferendi is lid van de VViN. De kwalitatieve eisen van de VViN brancheorganisatie gelden voor al onze vertalers. Daarnaast kunt u zelf de positieve beoordelingen lezen op TrustPilot. Zo krijgt u eenvoudig inzicht in de praktische, klantgerichte aanpak die wij u bieden.

Professionele vertalingen in Chinese karakters

China is naast Rusland, Canada en de Verenigde Staten het grootste land ter wereld. De officiële taal die hier wordt gesproken is Chinees, ofwel Mandarijns genoemd. Doordat China zo’n groot lands is, hebben veel inwoners op de wereld Chinees als moedertaal. Naar schatting wordt Mandarijns door 1000 miljoen inwoners gesproken. Een goed vertaalbureau met native speakers zorgt voor een tekst in het Chinees waarbij de boodschap goed behouden blijft. Het is bij Transferendi ook mogelijk om een tekst in het Chinees naar Nederlands te vertalen. 

Daarvoor is het noodzakelijk dat bepaalde culturele en lokale gebruiken bekend zijn bij de vertaler. Een eenvoudige, letterlijke vertaling kan immers voor verwarring en misvattingen zorgen. Daarom werken wij met native speakers die juist deze problemen kunnen voorkomen. Zij vertalen handmatig naar hun moedertaal. Ons netwerk van lokale vertalers betekent bovendien dat ook voor juridische of andere teksten de juiste vertaling wordt toegepast.

De beste vertaling tegen de beste prijs vindt u bij Transferendi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Goedkope Chinese vertalingen door onze internationale werkwijze

De levertijd is natuurlijk iets wat niet vergeten mag worden. Daarom leveren wij de teksten op korte termijn af, meestal binnen enkele dagen.

Het gebruik van het internationale netwerk van vertalers biedt meer dan alleen accurate vertalingen. Ook kunnen wij door deze uitgebreide groep vertalers bijvoorbeeld uw brochure of contract vertalingen snel en tegen aantrekkelijke prijzen opleveren.

Bovendien hebben verschillende grote instanties en bedrijven hun vertrouwen in ons uitgesproken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Het Rode Kruis en Heineken. Met ruim 800 talencombinaties hebben wij voor vrijwel al onze klanten een vertaler paraat. Op onze website ziet u welke taalcombinaties er voor u zijn.

Chinees vertaalbureau

Snel een aanbod van een Chinees vertaalbureau

Soms is het van belang dat u snel weet waar u aan toe bent als u een Chinees vertaalbureau inschakelt. Daarom geven wij u, wanneer u een mail stuurt, binnen een kwartier een reactie. Nog sneller gaat het natuurlijk wanneer u even belt. Vraag dus vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en wij gaan voor u aan de slag.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte