• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Teksten snel vertaald van of naar het Chinees

Wanneer u teksten van of naar het Chinees wilt laten vertalen door een vertaalbureau zoekt u natuurlijk kwaliteit. Maar dan wel tegen een redelijke prijs. Transferendi biedt die mogelijkheid door te werken met een uitgebreid netwerk van vertalers. De ISO 9001 en ISO 17100 certificaten bieden daarbij de zekerheid van de kwaliteit die u mag verwachten. Buiten de kwaliteit van de teksten biedt Transferendi bovendien de laagste prijzen van Nederland. Dit is mogelijk dankzij de uitgebreide ervaring en het efficiënte werkproces. Zo zijn wij ook voor het Chinees hét vertaalbureau voor u.

Uiteraard is Transferendi lid van de VViN. De kwalitatieve eisen van die brancheorganisatie gelden dan ook voor alle aangesloten tekstschrijvers. Daarnaast kunt u zelf de positieve beoordelingen lezen op TrustPilot. Zo krijgt u eenvoudig inzicht in de praktische, klantgerichte aanpak die wij u bieden. Vraag snel een offerte aan en ontvang deze binnen 15 minuten.

Juridische, commerciële of technische vertalingen van of naar het Chinees

Een goed vertaalbureau voor een tekst in het Chinees zorgt er natuurlijk voor dat de boodschap goed behouden blijft. Daarvoor moeten bepaalde culturele en lokale gebruiken bekend zijn bij de schrijver. Een eenvoudige, letterlijke vertaling kan immers voor verwarring zorgen. Daarom werken wij met native speakers die juist dat probleem kunnen voorkomen. Zij vertalen handmatig naar hun moedertaal. Dat netwerk van lokale vertalers betekent bovendien dat ook voor juridische of andere complexe teksten de juiste vertaling wordt toegepast.

De beste vertaling tegen de beste prijs vindt u bij Transferendi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Chinese vertalingen snel geleverd

De levertijd is natuurlijk iets wat niet vergeten mag worden. Daarom leveren wij de teksten op korte termijn af, meestal binnen enkele dagen.

Chinees vertaalbureau

Goedkoop vertaalbureau voor het Chinees door de internationale werkwijze

Het gebruik van het internationale netwerk van vertalers biedt meer dan alleen accurate vertalingen. Ook kunnen wij door deze uitgebreide groep vertalers uw vertalingen snel en tegen aantrekkelijke prijzen opleveren. Bovendien hebben verschillende grote instanties en bedrijven hun vertrouwen in ons uitgesproken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Het Rode Kruis, maar ook Heineken. Met ruim 800 talencombinaties hebben wij voor vrijwel al uw wensen een vertaler paraat.

Snel een aanbod van uw Chinees vertaalbureau

Soms is het van belang dat u snel weet waar u aan toe bent als u een Chinees vertaalbureau inschakelt. Daarom geven wij u, wanneer u een mail stuurt, binnen een kwartier een reactie. Nog sneller gaat het natuurlijk wanneer u even belt. Vraag dus vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en wij gaan voor u aan de slag.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte