• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties
Goedkoop Arabisch vertaalbureau

Transferendi verzorgt professionele vertalingen van of naar klassiek Arabisch

De Arabische wereld is erg groot. Arabisch wordt door meer dan 350 miljoen mensen ter wereld gesproken en is daarmee één van de wereldtalen. Arabisch kent 28 letters en wordt in tegenstelling tot veel Westerse talen, van rechts naar links geschreven. Tegenwoordig wordt er veel gecommuniceerd in Standaard Arabisch. 

Het standaard Arabisch lijkt voor velen een officiële taal, maar kent in verschillende gebieden nog dialecten en variëteiten. Deze verschillen erg sterk onderling en daarom is het belangrijk dat wanneer u Arabische vertalingen nodig heeft, dat deze inhoudelijk en schriftelijk correct zijn. Een vertaalbureau als Transferendi is hiervoor een geschikt vertaalbureau. Dankzij onze native vertalers zijn wij in staat allerlei teksten, zoals een menukaart, huurcontract of cv, in Arabisch-Nederlands of Nederlands-Arabisch te vertalen.

Precieze vertalingen van het Arabische schrift

Mensen die Arabisch spreken, zullen automatisch gegenereerde teksten uit online vertaalmachines herkennen en niet waarderen. De kwaliteit hiervan is in de meeste gevallen onvoldoende, omdat het Arabische alfabet niet goed of verkeerd wordt geïnterpreteerd en vertaald door de machine. Dit geldt ook als u in het Nederlands wilt weten wat een Arabische tekst betekent. Een Arabisch vertaalbureau biedt uitkomst en opent het Arabische taalgebied voor u. Het Arabische taalgebied is namelijk groot en kent haar oorsprong van de Arabische schiereilanden. 

In Oost en Noord-Afrika, het Midden-Oosten, in de Golf, Somalië, Djibouti en de Comoren is Arabisch de officiële taal. De grammatica van de Arabische taal wijkt veel af van Westerse talen en is veel uitgebreider. Het Arabisch kent allerlei constructies en volgordes die kenmerkend zijn voor een Semitische taal.

Het Arabisch kent geen geheimen voor onze vertalers

Meestal zijn de diensten van vertaalbureaus niet goedkoop. Om geld te besparen en toch goede kwaliteit te krijgen, gaat u naar Transferendi. Wij zijn lid van de VViN, ook zijn wij ISO 9001 en 17100 gecertificeerd. Het grote voordeel is dat onze tarieven het laagst zijn van alle vertaalbureaus in Nederland. 

Uw teksten worden handmatig onder handen genomen door Arabische native speakers, voor wie de taal geen geheimen kent. Onze tarieven zijn op onze site te lezen, maar dit zijn algemene tarieven. Als u wilt weten wat u precies betaalt voor uw gewenste vertaling, vraag dan een offerte aan bij ons Arabisch vertaalbureau. Binnen 15 minuten ontvangt u een gespecificeerde offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Betrouwbare Arabische vertalingen door native speakers

Arabisch verschilt in dusdanig opzicht van de meeste andere talen, dat de expertise van een Arabisch vertaalbureau noodzakelijk is. Niet alleen is de grammatica fundamenteel anders dan bij Europese talen, ook geldt dat voor het schrift. Besteedt u de vertaling uit aan Transferendi, dan wordt er een Arabische, native speaker op gezet. Deze persoon spreekt zowel het Arabisch als de andere taal vloeiend en dit geldt ook voor zijn of haar schrijfvaardigheid.

Arabisch vertaalbureau Transferendi

Gespecialiseerde Arabische vertalers op allerlei vakgebieden

Voor bijzondere onderwerpen heeft het Arabisch vertaalbureau Transferendi specialisten in dienst. Het kan bijvoorbeeld gaan om commerciële, technische of juridische teksten. Een commerciële tekst, zoals een advertentie, moet zo aansprekend mogelijk zijn. Bij technische woorden in bijvoorbeeld software, is het vertalen van alle begrippen en eventuele stappenplannen essentieel. En bij juridische teksten is een nauwkeurige vertaling nodig, die tevens de rechtsgeldigheid in stand houdt.

Op dergelijke teksten wordt een vertaler gezet met niet alleen kennis van het Arabisch woord, maar ook van het desbetreffende vakgebied. Zo geven wij u een beeld van onze werkwijze. Deze werkwijze wordt door onze klanten met een 4,7/5 beoordeeld via Trustpilot.

Een Arabisch vertaalbureau waar u snel terecht kunt

Van lange wachttijden houden we niet bij Transferendi. We noemden al de 15 minuten die we slechts nodig hebben om u een offerte aan te bieden. Gaat u akkoord met de offerte, dan worden de vertalingen in korte tijd voor u gemaakt. 

Wilt u zo snel mogelijk resultaat zien? Tegen het betalen van een spoedtoeslag geven wij prioriteit aan uw opdracht. Ook dan zult u geen goedkoper Arabisch vertaalbureau vinden dan Transferendi. Een bewijs van deze kwaliteit is onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore. Onze klanten beoordelen onze service en vertalingen gemiddeld met een 4,7/5. Lees alle reacties van onze tevreden klanten op de site van TrustPilot.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte