• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een snel en effectief Zweeds vertaalbureau voor al uw vertaalwerkzaamheden

Een vertaalbureau kan u helpen wanneer u een tekst naar het Zweeds wilt laten vertalen. Transferendi maakt van uw opdracht snel een vrijblijvende offerte. Binnen een kwartier na het sturen van uw opdracht per mail of telefoon heeft u deze offerte al ontvangen. Ons vertaalwerk is van hoge kwaliteit. Dit bewijzen wij onder meer met ISO 17100 en 9001 certificering en een VViN-lidmaatschap. U kunt vertrouwen op een uitgebreid internationaal netwerk van native vertalers die uw teksten grondig aanpakken. Zij vertalen voor u van en naar tientallen verschillende talen. In totaal bieden wij ruim 800 taalcombinaties aan. Nederlands naar Zweeds of omgekeerd is voor dit vertaalbureau geen enkel probleem. Vraag snel de vrijblijvende offerte aan, dan weet u binnen 15 minuten wat de kosten zijn.

Op onze snelle service kunt u rekenen

Een snelle offerte is slechts het begin van de effectieve dienstverlening van Transferendi. Wij maken gebruik van een actief intern netwerk om uw opdracht snel bij de juiste vertaler onder te brengen. Deze maakt handmatig een betrouwbare vertaling van uw teksten. De meeste opdrachten ronden wij op zeer korte termijn voor u af. Grotere klussen, zoals het vertalen van een heel boek, duren soms wat langer. Wij communiceren dit allemaal met u, zodat u altijd weet hoe uw vertalingen ervoor staan. U heeft snel uw teksten in het Zweeds met vertaalbureau Transferendi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Ervaren native vertalers halen het beste uit elke tekst

De inhoud van uw tekst moet goed bewaard blijven in de vertaling. Door gebruik te maken van native vertalers wordt uw tekst altijd naar de moedertaal van de vertaler geschreven. Zo blijven dingen als spreekwoorden goed behouden en houden wij de kwaliteit van de tekst hoog. Deze vertalers kunnen zich ook specialiseren in bijzondere teksten. Denk hierbij aan juridische vertalingen, waarbij elke gerechtelijke term tot in de puntjes moet kloppen.

Ook commerciële teksten worden door ons nauwkeurig onder handen genomen. Marketingslogans en dergelijke krijgen extra aandacht bij dit vertaalbureau om te zorgen dat ze bij een Zweeds publiek goed aanslaan. Een praktische en effectieve aanpak voor u en uw Zweedse handelspartners.

Zweeds vertaalbureau

Transferendi is hét Zweeds vertaalbureau voor de laagste prijs van Nederland

Door effectief te werken met vertalers over de hele wereld bieden wij meer dan alleen een snelle service. Hoge kwaliteit vertalingen voor zeer lage prijzen zijn standaard binnen onze dienstverlening. Laat u ook overtuigen door onze uitstekende kwaliteit. Uw teksten in het Zweeds zijn voor dit vertaalbureau geen enkel probleem. Neem snel contact op met Transferendi voor een offerte op maat.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte