• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Uw volledige website laten vertalen is geen probleem voor Transferendi

Een website komt in vele soorten en maten en het vertalen daarvan kan een hele onderneming zijn. Wij maken het makkelijk voor u met een team van toegewijde professionals. Zij pakken elke vertaalklus stevig aan en zijn niet bang voor een beetje uitdaging. Ze zijn bekend met de fijne kneepjes van het vak. Ze hebben hiermee voor ons een ISO 9001 en 17100 certificaat in de wacht gesleept. Daarnaast zijn wij lid van de Vereniging van Vertalers in Nederland. Met deze kwalificaties onder de riem hebben wij onze vele tevreden klanten talloze vertalingen geleverd.

Online teksten, zoals de inhoud van een website, vertalen vormt voor ons geen enkel probleem. Er wordt uitvoerig aandacht besteed aan de aard van de tekst om deze in de vertaling goed te behouden. De boodschap van uw wervende of verkopende woorden blijft bewaard. U profiteert van deze diepgang zonder een cent extra te betalen.

Een hele website vertalen is met onze expertise snel en goedkoop.

Uw vertaling wordt geregeld door native vertalers. Deze vertalen al uw teksten naar hun moedertaal. Hierbij kunnen zij met meer dan alleen Nederlandse teksten aan de slag. In totaal biedt Transferendi maar liefst 800 talencombinaties aan, waaronder ook Hongaars en Hebreeuws.

Elk onderdeel van uw website laten vertalen wordt gemakkelijk. Van home-pagina’s en informatieve blogs tot productbeschrijvingen in uw webshop. U geeft ons de opdracht met de te vertalen teksten en wij sturen u snel een offerte terug. Deze ontvangt u al binnen een kwartier. U ziet meteen wat wij voor u gaan doen en onze alom bekende lage prijzen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Behoud uw SEO marketing met een slimme vertaling

SEO-pagina’s hebben hun eigen unieke schrijfwijze en moeten aan bepaalde eisen voldoen. Onze vertalers zijn bekend met deze systemen en zorgen dat de optimalisatie bewaard blijft. Uw website wordt zo ook in het buitenland goed gevonden via Google.

Online vertalingen snel geregeld met onze complete service

U ontvangt uw vertaling binnen korte tijd. Uw website laten vertalen gebeurt snel en precies met de expertise van Transferendi. Met oog voor detail wordt de SEO-waarde van uw teksten bewaard. Ons vertaalbureau is zeer breed inzetbaar. Wij hebben naast specialisten op commercieel gebied ook veel andere gespecialiseerde vertalers. Voor de laagste tarieven van Nederland vindt u hier juridische en technische vertalers. Stuur snel een opdracht in en maak kennis met de complete en voordelige service van Transferendi.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte