• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Uw webshop inclusief de productomschrijvingen goedkoop laten vertalen door Transferendi

Wilt u met uw webshop de internationale markt op? Bij Transferendi kunt u uw gehele webshop laten vertalen tegen het laagste tarief van Nederland. Het gaat hier niet alleen om alle algemene informatie, maar ook om alle productomschrijvingen.

Transferendi heeft veel ervaring met het vertalen van websites en webshops. Wij werken volgens de ISO 9001 en 17100 normen. Daarnaast zijn wij lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Onze vele tevreden klanten hebben ons een hoge TrustPilot tevredenheidsscore gegeven. Dit komt omdat zij kwaliteit hebben ontvangen tegen de goedkoopste tarieven die u in Nederland kunt vinden.

Wilt u ook weten wat u betaalt voor het laten vertalen van uw webshop? Vraag dan snel een offerte aan, dan ontvangt u binnen 15 minuten een reactie.

Een snelle werkwijze bij het vertalen van uw webshop

De gemiddelde webshop kan binnen enkele dagen voor u vertaald worden. Wilt u er extra spoed achter zetten, omdat u snel internationaal zaken wilt doen? Dat kan tegen betaling van een klein spoedtarief. We geven de vertaling van uw webshop dan prioriteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Vertaling van de algemene informatie en productomschrijvingen van uw webshop

Een vertaling van een webshop omvat simpel gezegd twee elementen. Ten eerste de algemene informatie, zoals de menustructuren, informatie voor de klant, het bestel- en betaalproces en de algemene voorwaarden. Daarnaast wilt u de omschrijving van artikelen in de webshop natuurlijk ook vertalen naar de gewenste taal. Ook hiervoor is Transferendi uw partner.

Bij de vertaling van productomschrijving wordt aandacht besteed aan het behouden van de verkopende waarde. Er wordt gebruikgemaakt van aantrekkelijk taalgebruik, dat aanzet tot het kopen van het product.

30 talen en ongeveer 800 taalcombinaties

Een webshop laten vertalen naar het Engels, Duits of Frans komt het meest voor. U bent hier echter niet toe beperkt bij Transferendi. Wij bieden vertalingen aan in ongeveer 30 talen. De andere taal is meestal het Nederlands, maar dit hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. In totaal bieden wij ongeveer 800 taalcombinaties aan. Voor meer exotische talen geldt bij ons geen extra toeslag, zoals bij sommige andere vertaalbureaus wel het geval is.

Neem contact op voor het laten vertalen van uw webshop

Wilt u ook graag snel de internationale markt op met uw webshop? Hoe sneller u contact opneemt voor het laten vertalen van uw webshop, des te sneller kunt u internationaal opereren. Op zoek gaan naar een goedkoper vertaalbureau heeft geen zin. Transferendi biedt de laagste prijzen van Nederland.

Vraag snel een offerte aan en ontvang een offerte binnen 15 minuten.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte