• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Uw tekst snel en voordelig laten vertalen door de professionals van Transferendi

Een tekst laten vertalen gaat tegenwoordig makkelijker dan ooit. Maar vertaalbureaus bieden verrassend veel verschillende mogelijkheden en tarieven. Transferendi biedt u ruim 800 mogelijke talencombinaties voor de laagste prijzen van Nederland. Wij zijn ISO 9001 en 17100 gecertificeerd en lid van de VViN. Met jaren ervaring hebben wij al vele tevreden klanten, van particulieren tot grote instanties zoals het Rode Kruis. Zij hebben allen genoten van onze snelle service, hoge kwaliteit en buitengewoon lage prijzen. Transferendi biedt u de mogelijkheid uw tekst te laten vertalen voor de laagste tarieven van Nederland.

Onze vertalers staan voor u klaar

Wij maken slim gebruik van een internationaal netwerk van native vertalers. Zij zorgen dat uw vertaling altijd naar hun moedertaal vertaald wordt. Op deze manier worden ook subtiele details en beeldspraak goed overgenomen. Verder biedt dit een goed inzicht in de cultuur rondom de taal. Met name op commercieel gebied kan dit een groot verschil maken. Een marketingboodschap goed laten overkomen in een andere cultuur is een uitdaging die onze vertalers keer op keer overwinnen, ook in het Portugees of Amerikaans.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Juridische, technische of commerciële tekst laten vertalen

Welk soort tekst u wilt laten vertalen is erg belangrijk voor ons. Verschillende soorten teksten vereisen een andere aanpak, en Transferendi wil altijd de beste manier gebruiken voor uw vertaling. Zoals eerder genoemd speelt bij commerciële teksten de cultuur van de doelgroep een grote rol. Deze kan per land sterk verschillen. Klantgerichte teksten moeten daarom zorgvuldig behandeld worden.

Maar ook technische en juridische teksten hebben hun eigen uitdagingen. Beiden hebben een eigen wereld van complexe vaktaal. In beide gevallen hebben wij een vertaler voor u met de benodigde specialisatie om deze termen goed aan te pakken. Complexe technische schema’s worden netjes voor u vertaald. Gerechtelijke termen worden nauwkeurig omgeschreven om met de wetten van het desbetreffende land overeen te komen. Geen detail wordt overgeslagen.

Laat u overtuigen door de ijzersterke service van Transferendi

Onze vertaaldiensten zijn snel voor u in te schakelen. Stuur ons online een opdracht met de tekst die u wilt laten vertalen. Wij antwoorden binnen een kwartier met een offerte op maat. Gaat u akkoord met ons aanbod, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk uw vertalingen krijgt. Met ruime keuze in talen en zeer lage tarieven is Transferendi de ideale keuze voor al uw vertaalwerk. Neem snel contact op of plaats een opdracht online en ontdek onze snelle service.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte