• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Complexe termen zijn geen enkel probleem voor dit technisch vertaalbureau

U wilt uw product internationaal aan de man brengen. Het is dan belangrijk dat bijvoorbeeld de handleiding goed vertaald wordt. Een fout op dit gebied kan ernstige gevolgen hebben. U heeft een technisch vertaalbureau nodig dat uit de voeten kan met de vaktermen van uw branche. Neem geen risico en vertrouw op de kwaliteit van Transferendi.

Met ISO 17100 en 9001 certificaten en een VViN-lidmaatschap weet u zeker dat wij kwaliteit als hoogste prioriteit hebben. Onze ervaren vertalers zorgen voor een geweldige vertaling en zijn voor een technische uitdaging niet bang. Deze ijzersterke service wordt voor u geregeld tegen de laagste prijzen van Nederland. Als u een offerte aanvraagt, krijgt u binnen 15 minuten bericht met een aantrekkelijk aanbod.

Het juiste technisch vertaalbureau voor u

Wij bieden een snelle en professionele service. Stuur ons een opdracht via onze website en u heeft binnen een kwartier een offerte op maat. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. U ziet meteen dat onze prijzen buitengewoon scherp zijn.

Gaat u akkoord met de offerte, dan pakken wij uw opdracht meteen aan. Met een efficiënt intern netwerk liggen uw teksten snel bij de juiste vertaler. Dit netwerk is verspreid over de hele wereld, zelfs in het Tigrinya en Farsi. Zo weten we zeker dat uw vertaler uw tekst naar zijn moedertaal vertaalt. Met deze native vertalers houden we de kwaliteit van de vertaling zo hoog mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Een ervaren technisch vertaalbureau met alle benodigde vakkennis

Complexe technische termen worden nauwkeurig aangepakt. Veelal hebben onze vertalers de kennis en expertise om ook technisch jargon aan te kunnen. In uitzonderlijke gevallen houden wij nauw contact met u voor zeer complexe en geavanceerde taal. Zo zorgen we dat elke tekst 100% correct vertaald wordt.

Deze stiptheid en nauwkeurigheid heeft Transferendi veel vaste en terugkerende klanten opgeleverd. Bij dit technisch vertaalbureau bent u zeker van een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Transferendi, inzetbaar voor vele verschillende talen

Wij zorgen voor een scherpe vertaling in tal van verschillende mogelijke talen. U en uw buitenlandse zakenpartners kunnen snel aan de slag. Nergens in Nederland vindt u een goedkopere service dan bij Transferendi. Dankzij ons krachtige internationale netwerk leveren we bovendien een hoge snelheid. U hoeft niet verder te zoeken naar een technisch vertaalbureau. Bel of vraag online een offerte aan en laat u overtuigen door onze snelle service. De professionals van Transferendi regelen de klus voor u, voor de laagste prijzen in Nederland.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte