• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Laat nu snel uw sollicitatiebrief vertalen en maak een goede indruk bij uw buitenlandse werkgever

Solliciteren in het buitenland is altijd spannend. U krijgt maar een kans om een goede eerste indruk te maken. Laat daarom uw sollicitatiebrief vertalen door Transferendi. Met een VViN-lidmaatschap evenals de ISO 9001 en ISO 17100 certificaten kiest u bij ons voor kwaliteit. Met een netjes vertaald cv bij uw brief trekt u zeker de aandacht van potentiële werkgevers.

De vertalers van Transferendi vertalen altijd naar hun moedertaal. Daardoor zijn ze bekend met alle details, bijvoorbeeld beeldspraak en spreekwoorden. Tevens weten zij goed wat er in hun land wordt verwacht bij een sollicitatie. Ieder land heeft zo zijn eigen gebruiken en formele details waar zij verwachten dat uw sollicitatiebrief aan voldoet. Met een vertaling van onze professionals weet u zeker dat u hier niet over gaat struikelen. Voor deze hoge kwaliteit betaalt u bovendien de laagste tarieven van Nederland.

Specialisten voor al uw commerciële teksten en meer

Commerciële teksten zoals uw sollicitatiebrief vertalen is voor onze professionals geen enkel probleem. Ook andere bedrijfsgerelateerde documentatie pakken zij zorgvuldig aan. Jaarverslagen en andere financiële overzichten zijn voor hen geen enkel probleem. Ze zijn bekend met de vaktaal en zorgen voor een hoge kwaliteit vertaling.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

De laagste tarieven van Nederland vindt u bij Transferendi

Onze effectieve werkwijze laat ons snel werken om u uw vertaling te leveren. Elke opdracht die we ontvangen wordt meteen in behandeling genomen. U krijgt binnen vijftien minuten een passende offerte van ons. Daarin vindt u precies wat wij voor u gaan doen en wat de geraamde kosten voor dit werk zijn. Dankzij onze lage tarieven kunt u zaken als uw sollicitatiebrief laten vertalen zonder dat u meteen een fortuin betaalt.

Profiteer nu van onze snelle service

Wij leveren al onze vertaalklussen in korte tijd op. Ze worden door onze native vertalers handmatig vertaald zodat geen detail verloren gaat. Met keuze uit tientallen verschillende talen in honderden combinaties zijn onze professionals breed inzetbaar. Deze talenkennis wordt bijgestaan door specialisten op commercieel, juridisch en technisch gebied. Complexe gerechtelijke documenten, contracten, handleidingen en marketingcampagnes worden allen zorgvuldig behandeld voor het beste resultaat.

Voor deze service betaalt u altijd een laag tarief. Alleen gespecialiseerde teksten en spoedopdrachten kennen een kleine meerwaarde. Dit tarief is bovendien onafhankelijk van de taalcombinatie die u nodig heeft voor uw vertaling. Topkwaliteit voor de laagste prijs, het is standaard bij Transferendi.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte