• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een presentatie of jaarverslag vertalen, profiteer van de lage tarieven van Transferendi

Heeft u een presentatie en wilt u deze laten vertalen voor uw buitenlandse zakencontacten? Wij helpen u verder met een snelle service en hoge kwaliteit. Transferendi bezit niet alleen een VViN-lidmaatschap, maar ook de ISO 17100 en 9001 certificaten. Zo weet u zeker dat onze werkwijze klantgericht en efficiënt is. Voor het vertaalwerk maken wij gebruik van een uitgebreid internationaal netwerk. Onze vertalers zitten over de hele wereld verspreid en vertalen uw presentatie naar hun moedertaal. Met deze maatregel houden wij de kwaliteit hoog zonder u een cent extra te kosten. Dit blijkt maar al te goed uit onze geweldig lage tarieven.

Ook op juridisch en technisch gebied hebben we de nodige vakkennis

Onze specialisten zijn bij het vertalen van uw presentatie en andere business-gerelateerde zaken bekend met de financiële vaktaal. Uw gegevens worden glashelder en compleet overgebracht.

Naast financiële specialisten hebben wij ook expertise in huis voor juridische documenten. Contracten, processtukken en meer worden vertaald door iemand met kennis van zaken rondom de wetten in dat land. Met minimale extra kosten worden deze teksten voor een zeer scherpe prijs vertaald.

Ook op technisch gebied staan wij ons mannetje. Bevat de presentatie die u wilt laten vertalen veel ingewikkelde technische details? Wij vertalen het zonder enig probleem voor u. Onze specialisten op dit gebied hebben een uitgebreide kennis van onder meer werktuigbouw en elektrotechniek.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Een snelle service gericht op het moderne zakendoen

De zakenwereld wil niet lang wachten op de presentatie die u laat vertalen. Daarom zorgen we bij Transferendi dat geen moment wordt verspild. U ontvangt een nette en vrijblijvende offerte binnen een kwartier na het aanleveren van uw opdracht. Gaat u akkoord met ons aanbod, dan heeft u uw vertalingen in korte tijd. Van een paar losse pagina’s tot een heel boek, wij pakken elke klus aan. Is er veel haast bij, dan bieden wij ook mogelijkheden aan voor het uitvoeren van een spoedvertaling.

Laat uw presentatie en meer vertalen door Transferendi

Uw teksten zijn bij onze professionals in goede handen. U krijgt snel een vertaling van presentaties, jaarverslagen en meer. Met ruim 800 talencombinaties kunt u altijd bij ons terecht, ook als uw brontekst niet in het Nederlands is, maar bijvoorbeeld in het Russisch. Maak nu gebruik van onze veelzijdige diensten en laat uw presentatie vertalen door de experts van Transferendi. U betaalt voor uw vertaling de laagste prijzen van Nederland.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte