• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een persbericht of zelfs een hele website vertalen? U bent bij Transferendi aan het juiste adres

Bent u op zoek naar een voordelige vertaler om een persbericht of andere tekst te vertalen? Wij hebben zowel een VViN-lidmaatschap als ISO 9001 en 17100 certificatie in huis. Met deze kwalificaties weet u zeker dat u een vertaling van hoge kwaliteit kunt verwachten. Onze vertalers zijn ervaren in tal van verschillende vakgebieden. Uw opdracht komt dankzij ons praktische interne netwerk altijd bij iemand terecht met verstand van zaken. Bovendien hanteren wij altijd het gebruik van native vertalers. Uw teksten worden naar de moedertaal van de vertaler omgezet. Zo worden genuanceerde details en beeldtaal op nette wijze opgevangen en vertaald. Wij regelen het allemaal voor de scherpste tarieven van Nederland.

Specialisten in complexe vertalingen

Ook voor uw commerciële en juridische vertalingen heeft Transferendi de juiste persoon in huis. Deze specialisten zijn bekend met bijvoorbeeld de wetgeving in hun desbetreffende land. Zo wordt in een juridische tekst iedere gerechtelijke term duidelijk en compleet vertaald. De vertaling van een huurcontract of processtuk blijft zo even solide als het origineel.

Ook op commercieel gebied kunnen wij veel voor u doen. Een persbericht vertalen gaat snel genoeg. Voor online publicaties kunnen wij zelfs SEO-gericht voor u vertalen. Meer marketing-georiënteerde teksten worden zorgvuldig behandeld om de boodschap goed over te laten komen. Niets is vervelender dan een pakkende slogan die in een andere taal onbedoeld een geheel andere tweede betekenis krijgt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Overzichtelijke tarieven

Transferendi is trots op zijn lage tarieven. Wij maken geen onderscheid tussen verschillende talen en bieden u een ruime keuzevrijheid in mogelijke extra’s. Spoedklussen of een extra rondje proofreading behoren tot de mogelijkheden. Ook het toepassen van gespecialiseerde vertalers gebeurt tegen een laag tarief. Het resultaat is dat u uw persbericht kan laten vertalen tegen de laagste prijzen van Nederland.

De veelzijdigheid van Transferendi

Ons internationale team staat klaar voor al uw vertaalklussen. Van een paar bladzijden tot een dikke catalogus of een boek, wij gaan een uitdaging niet uit de weg. U krijgt binnen korte tijd na het accepteren van de offerte uw vertaalde teksten. Deze vertalingen kunnen wij u leveren in ruim dertig verschillende talen. Met native vertalers verspreid over de hele wereld zijn wij u snel en effectief van dienst. Vele tevreden klanten gingen u voor. Ontdek nu zelf de complete en voordelige service van Transferendi en neem contact op via mail. Even bellen kan natuurlijk ook altijd.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte