• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Menukaart vertalen

Hebt u een horecagelegenheid en merkt u dat de buitenlandse klandizie toeneemt? Dan is het verstandig om een menukaart aan te bieden in de taal van uw bezoekers. Uw menukaart kunt u laten vertalen door Transferendi. Wij zijn op het gebied van vertalingen het goedkoopste vertaalbureau van Nederland.

Met de kwaliteit zit het zeker goed, getuige ons lidmaatschap van de VViN en onze hoge TrustPilot tevredenheidsscore. Onze werkwijze is geheel volgens de ISO 9001 en 17100 normen. Daarnaast werkt Transferendi snel: u beschikt binnen enkele dagen over vertaalde menukaarten. Een offerte is binnen 15 minuten na aanmelding geregeld.

Een snelle en goedkope vertaling van uw menukaart

Houdt u een bijzondere bijeenkomst met veel internationale gasten en hebt u de vertaalde menukaart direct nodig? Dan geven wij uw opdracht prioriteit en gaan we de menukaart direct voor u vertalen. Ook met de daarvoor geldende meerprijs inbegrepen is Transferendi nog steeds het goedkoopste vertaalbureau van Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Gastronomische kennis aanwezig voor de vertaling van menukaarten

Een menukaart bevat meestal een opsomming van alle gerechten en drankjes. Soms worden de gerechten nader toegelicht met een of twee regels tekst. Ook is er vaak wat algemene informatie aanwezig op een menukaart.

Voor de vertaling van een menukaart dient de vertaler te beschikken over enige kennis van gerechten, ingrediënten en bereidingswijzen. Hier zet Transferendi een specialist op. Hierdoor begrijpt de lezer in de doeltaal precies wat hij of zij bij u kan bestellen.

Ruim 30 talen en 800 taalcombinaties

Een vertaling van een menukaart wordt het meest gevraagd naar of van het Duits, Engels of Frans. Biedt uw horecagelegenheid echter gerechten aan die populair zijn bij mensen die een andere taal spreken? Transferendi biedt vertalingen aan in ruim 300 talen. Er wordt meestal vanaf het Nederlands vertaald, of naar het Nederlands, maar dit is niet noodzakelijk. U kunt ook een menukaart laten vertalen van een vreemde taal naar een andere vreemde taal. In totaal zijn ruim 800 taalcombinaties mogelijk.

Wij gaan graag aan de slag om uw menukaart te vertalen

Hoe sneller u beschikt over een vertaalde menukaart, hoe eerder u uw internationale gasten beter van dienst kunt zijn. Vraag dus snel een offerte aan, dan weet u voor welke gunstige prijs wij uw menukaart kunnen vertalen. Dit is gegarandeerd het goedkoopste aanbod van Nederland. Wij zien uw opdracht graag tegemoet.

Trek meer internationale gasten door een vertaling van uw menukaart door Transferendi.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte