• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een huurcontract laten vertalen door Transferendi schept duidelijkheid

Bezit u een huurpand en wilt u dit laten betrekken door iemand die de Nederlandse taal niet goed machtig is? Of krijgt u zelf een huurcontract voorgeschoteld in een vreemde taal, en wilt u weten wat er precies staat? U kunt het huurcontract laten vertalen door Transferendi. Wij doen dit voor de laagste prijs van alle vertaalbureaus in Nederland. En dat niet alleen, het vertaalde document blijft geheel rechtsgeldig.

Ondanks de lage prijs biedt Transferendi vertalingen van goede kwaliteit. Wij beschikken over ISO 9001 en 17100 certificering en zijn lid van de VViN. Voor juridische documenten hebben wij juridisch onderlegde vertalers in dienst, die vertalen naar hun moedertaal. Wilt u weten wat u precies betaalt voor een vertaling van een huurcontract? Vraag dan een offerte aan en u weet het binnen 15 minuten.

Uw huurcontract snel vertaald, zodat u snel kunt beslissen

Bij het vertalen van contracten is vaak haast geboden. Wilt u bijvoorbeeld zelf een huurcontract ondertekenen, maar moet u dit huurcontract eerst laten vertalen? Dan moet dit gebeuren voordat de verhuurder ongeduldig wordt en een andere huurder zoekt. Transferendi levert u binnen korte tijd een nette vertaling. Als u een kleine spoedtoeslag betaalt, gaat onze vertaler direct voor u aan de slag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Bij de vertaling van een huurcontract zijn meer dan 800 talencombinaties mogelijk

Transferendi is het goedkoopste vertaalbureau, mede omdat wij vaak vanuit lagelonenlanden werken. Wat ook bijzonder is, is het grote aantal mogelijke taalcombinaties. Uiteraard zijn Engels, Duits en Frans vertegenwoordigd, maar ook allerlei andere talen. Japans, Grieks, Chinees, Arabisch, Turks, wij bieden het allemaal aan. De meest gevraagde andere taal in de talencombinatie is uiteraard Nederlands. U bent hier echter niet toe verplicht. U kunt het huurcontract ook laten vertalen naar een andere taal dan het Nederlands.

Een huurcontract op juridisch geldige wijze laten vertalen

Een nauwkeurige en heldere vertaling is van belang bij huurcontracten. Het moet alle betrokkenen volledig duidelijk zijn wat hun rechten en plichten zijn. Maar ook op het aspect van rechtsgeldigheid moet worden gelet. Het moet bijvoorbeeld worden voorkomen dat bepalingen op meerdere manieren uitgelegd kunnen worden. Om dit te kunnen garanderen zet Transferendi een juridisch gespecialiseerde vertaler op de vertaling van uw huurcontract.

Voor dergelijke juridische vertalingen geldt een kleine toeslag. Dit verandert echter niets aan het feit dat wij ook dan nog steeds de laagste prijzen van Nederland hebben.

Ontvang snel een offerte voor het laten vertalen van uw huurcontract

Wilt u zo snel mogelijk een betrouwbare vertaling van uw huurcontract hebben? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Wij sturen u binnen 15 minuten een aantrekkelijke prijsopgave.

Betrouwbaar, snel en goedkoop een huurcontract laten vertalen doet u bij Transferendi!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte