• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een gebruikershandleiding laten vertalen was nog nooit zo voordelig

Een handleiding voor een apparaat is een complex technisch document. Wanneer u hier een vertaling van nodig heeft is het belangrijk een vertaalbureau te vinden met kennis van zaken. Transferendi biedt u niet alleen deze kennis aan, maar hangt hier gelijk de laagste prijzen van Nederland aan.

Met onze effectieve en klantgerichte werkwijze hebben wij zowel een ISO 17100 als een ISO 9001 certificaat. Daarnaast is dit technische vertaalbureau lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Uw gebruikershandleiding hier laten vertalen is een verstandige en voordelige keuze. Vraag snel een offerte aan, dan weet u binnen 15 minuten wat de kosten zijn.

Uw gebruikershandleiding in vele talen laten vertalen

U wilt uw product uitbrengen in meerdere landen. Het is daarom belangrijk de gebruikershandleiding goed te laten vertalen naar al deze verschillende talen. Bij Transferendi kunt u terecht voor meer dan 800 verschillende taalcombinaties. Ons talenpakket voor Nederlandse teksten omvat naast de gebruikelijke opties ook een paar minder algemene talen. Een vertaling naar het Farsi, Koreaans, Japans of Indonesisch is voor onze professionals geen enkel probleem.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Ervaren native vertalers met kennis van zaken

Al onze vertalers zijn native speakers in de taal waarnaar uw tekst wordt vertaald. Dit betekent dat de vertaling altijd in de moedertaal van de vertaler wordt geschreven. Voor technische teksten geldt daarnaast dat zij ook bekwaam zijn in technologische terminologie. Met een nette en consequente werkwijze vertalen zij zonder problemen de meest ingewikkelde technische vaktaal.

Naast technische vertalingen kunnen zij u ook op andere vlakken voorzien. Uw product in het buitenland uitbrengen vraagt vaak ook om een passende marketingcampagne. Deze kunt u net als de gebruikershandleiding voordelig door Transferendi laten vertalen. Met het oog op commerciële doeltreffendheid zorgen onze vertalers dat de boodschap duidelijk overkomt. Hier straalt het voordeel van native vertalers nog sterker. Hun kennis van de cultuur rond hun taal zorgt dat beeldtaal en spreekwoorden behouden blijven.

Transferendi, een effectieve keuze voor al uw vertaalwerk

Wij kennen al vele tevreden klanten, van individuele particulieren tot grote organisaties. Bedrijven zoals Heineken en instanties zoals het Rode Kruis maken dankbaar gebruik van onze diensten. Ons internationale team van vertalers zorgt voor de beste kwaliteit vertaling in tientallen verschillende talen.

Ervaring met juridische, technische en commerciële teksten maakt ons team van professionals zeer breed inzetbaar. Zij pakken elke vertaalklus voor u grondig aan en deinzen niet terug voor een uitdaging. Neem snel contact op met Transferendi en ontvang binnen 15 minuten na het sturen van uw opdracht een passende offerte. Maak nu gebruik van onze expertise en geniet van de laagste tarieven van Nederland.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte