• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een document professioneel laten vertalen voor een goede indruk

Als u een document wilt laten vertalen wilt u natuurlijk dat dit nauwkeurig uitgevoerd wordt. Maar ook de kosten mogen daarbij niet de pan uit rijzen. Er zijn veel vertaalbureaus die erg hoge prijzen vragen. Zeker als het om een grote opdracht gaat loopt dat bedrag snel op. Bij Transferendi vindt u de kwaliteit die u zoekt tegen een lage prijs. De kwaliteit verzekeren wij u door ons uitgebreide internationale netwerk van vertalers aan te spreken. Deze hoge kwaliteit waarborgen wij met zowel een  VViN-lidmaatschap als de ISO 17100 en 9001 certificaten.

Voor ieder document dat u wilt laten vertalen beschikt ons netwerk over mensen die de taal dagelijks spreken. Zo weet u zeker dat de oorspronkelijke boodschap goed overkomt, ondanks eventuele culturele verschillen. Bij ons vindt u voor vrijwel elke klus een gepaste vertaler. Zo vindt u de beste kwaliteit zonder te diep in de buidel te hoeven tasten. Wanneer u contact met ons opneemt gaan wij voor u aan de slag, ook als het een spoedklus is.

Uw document vertalen wordt snel en betaalbaar gedaan

Door te werken met native vertalers hebben wij altijd de benodigde kennis in huis. Daarbij maakt het niet uit of u op zoek bent naar een Engelse vertaling. Misschien iets verder van huis, zoals Grieks of Farsi. Juist door die kennis van de taal waarmee ze aan de slag gaan kunnen we ook snel leveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Ga voor topkwaliteit met een vertaling van Transferendi

Een slechte vertaling kan bij de lezer in het verkeerde keelgat schieten. Het is al zo vaak voorgekomen dat een slechte vertaling voor problemen zorgt, vaak met gênante gevolgen. Als gecertificeerd lid van de VViN kan Transferendi een gegarandeerde kwaliteit leveren.

Om bijvoorbeeld een technisch document te laten vertalen op allerlei vakgebieden kunt u bij ons terecht. Daar geldt altijd dat een exacte vertaling absoluut noodzakelijk is om verwarring te voorkomen.

Ontdek de klantvriendelijke aanpak van Transferendi

Wij behandelen alles wat wij voor u doen als vertrouwelijk. Als u extra zekerheid daarvan wilt sturen wij u vooraf een geheimhoudingsverklaring.

Ook de service mag natuurlijk niet ontbreken. Wanneer wij uw opdracht nemen gaan we geheel volgens uw wensen en eisen direct voor u aan de slag. Als het nodig is nemen wij contact met u op om het te vertalen document door te nemen. Voor het goedkoopste vertaalbureau van Nederland met een uitstekende kwaliteit zit u bij Transferendi goed.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte