• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Door onze juridisch onderlegde vertalers uw disclaimer laten vertalen

Bij een risicohoudende aangelegenheid beperkt u uw aansprakelijkheid door middel van een disclaimer. Opereert u internationaal, dan moet u deze disclaimer laten vertalen naar een of meer andere talen. Het is hierbij ten eerste belangrijk dat de vertaling juridisch klopt. Is de disclaimer voor meerderlei uitleg vatbaar, dan kunt u in de problemen komen.

Tegelijkertijd is het van belang dat er niet zulk ingewikkeld of onduidelijk taalgebruik wordt gebruikt dat de disclaimer niet begrepen wordt door een deel van uw klanten. U bent dan misschien juridisch wel ingedekt, maar dit levert scheve gezichten op bij uw klanten.

U kunt door Transferendi een disclaimer laten vertalen op een juridisch geldige en tevens begrijpelijke wijze. Wij zijn lid van de VViN en ISO 9001 en 17100 gecertificeerd. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.

Een snelle vertaling van uw disclaimer

De commerciële wereld staat niet stil. Wilt u internationaal opereren, dan moet u misschien op korte termijn een disclaimer laten vertalen. U kunt pas zakendoen als u goed bent ingedekt. Transferendi weet wel raad met spoedopdrachten. Hiervoor geldt een toeslag, maar dan beschikt u wel op zeer korte termijn over een perfect vertaalde disclaimer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Vertalers met juridische kennis vertalen uw disclaimer

Transferendi heeft vertalers in dienst die gezamenlijk vrijwel elke denkbare taal beheersen, zelfs Kazachstaans en Litouws. Daarnaast worden juridische vertalingen uitbesteed aan gespecialiseerde vertalers met uitgebreide juridische kennis. Moet u bijvoorbeeld algemene voorwaarden laten vertalen of een contract laten vertalen, ook dan zijn wij uw partner.

De vertaling wordt gemaakt door een vertaler die de doeltaal als moedertaal heeft en die de brontaal ook vloeiend beheerst. Ons internationale netwerk maakt dit mogelijk. Een disclaimer laten vertalen door Transferendi betekent dat u ook in andere talen uzelf goed in kan dekken.

Geheimhouding verzekerd en een hoge klantwaardering

Indien nodig ondertekenen onze vertalers een geheimhoudingsplicht als u een disclaimer wilt laten vertalen of bij andere juridische documenten. Transferendi biedt een 100% tevredenheidsgarantie, die geldt als u een disclaimer laat vertalen, maar ook voor andere juridische vertalingen. Onze tevredenheidsgarantie betekent dat wij de dienstverlening pas voltooid achten als u helemaal tevreden bent. Dit ziet u gereflecteerd in de hoge TrustPilot tevredenheidsscore en de reacties van onze klanten.

Het goedkoopste vertaalbureau om uw disclaimer te laten vertalen

Transferendi werkt met “native speakers” die veelal gevestigd zijn in lagelonenlanden. Wij zijn het vertaalbureau met de laagste tarieven. Nog goedkoper kan niet, dan komt u uit bij een niet-professionele hobbyist. Maar een disclaimer laten vertalen door iemand met onvoldoende kennis van de doeltaal of onvoldoende juridische kennis is uitermate onverstandig. Bij Transferendi betaalt u zo weinig mogelijk, wordt uw disclaimer juridisch sluitend vertaald en begrijpen uw klanten wat u bedoelt.

Leg ons snel de te vertalen disclaimer voor en ontvang een vrijblijvende offerte!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte