• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Transferendi zorgt dat u uw certificaat snel kan laten vertalen zonder daar een hoge prijs aan vast te binden

Wilt u een vertaling hebben van certificaten of andere juridische teksten? Transferendi zorgt dat u snel en voordelig wordt geholpen, met professionele vertalingen van hoge kwaliteit. Dit waarborgen we onder meer met een  VViN-lidmaatschap, evenals onze ISO 9001 en 17100 certificaten. Uw certificaat laten vertalen is eenvoudig. Wij zorgen dat u snel een vertaling krijgt voor bijvoorbeeld een sollicitatie in het buitenland. Ook andere documenten op dit vlak, zoals de sollicitatiebrief zelf, kunnen wij voor u aanpakken. Transferendi levert dit alles en meer voor de laagste prijs van Nederland. Vraag snel een offerte aan, dan weet u binnen 15 minuten tegen welk aantrekkelijke tarief wij uw certificaat kunnen vertalen.

Snelle service van offerte tot oplevering

Onze hoge kwaliteit wordt onder meer onderbouwd door onze snelle en klantgerichte service. U kunt bij ons een opdracht telefonisch of via onze website neerleggen. Wij bekijken wat er nodig is voor de vertaling en sturen u binnen een kwartier een offerte op maat. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. U krijgt snel een duidelijk beeld van de werkzaamheden, evenals onze lage prijzen. Wilt u het certificaat extra snel laten vertalen, dan biedt Transferendi mogelijkheden voor een spoedklus. Ook met de extra spoedtarieven zijn wij één van de goedkoopste vertalers op de markt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Uw certificaat vakkundig laten vertalen door native speakers

Naast snelheid en lage prijzen staat Transferendi sterk op kwaliteit. Onze ISO certificaten laten zien dat onze werkwijze grondig en effectief is. Tevens maken wij slim gebruik van native vertalers. Deze vertalen uw document naar hun moedertaal. Zo zorgen zij dat contextgevoelige taal juist wordt vertaald. Zij leveren uitsluitend handmatige vertalingen, er worden geen vertaalprogramma’s toegepast. Onze juridische vertalers zijn bovendien bekend met de wetssystemen van het land waar u uw certificaat naar wilt laten vertalen. Zo worden de gerechtelijke termen in uw juridische teksten altijd op correcte en volledige wijze vertaald naar bijvoorbeeld het Hongaars, Lets en Zweeds.

Transferendi, topkwaliteit vertalingen voor de laagste prijzen van Nederland

Onze ervaren vertalers staan klaar voor al uw teksten. Van juridisch tot commercieel en van een kleine brochure tot een volledige marketingcampagne. U krijgt snel resultaat, zonder een fortuin te betalen. Ontdek zelf de klantgerichte service van Transferendi en plaats uw opdracht op onze website. U krijgt binnen vijftien minuten een passende offerte om uw bijvoorbeeld uw certificaat te laten vertalen.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte