• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Uw catalogus vertalen is gemakkelijker en voordeliger dan ooit met Transferendi

Marketingmateriaal vertalen brengt zijn eigen selectie aan unieke details mee, waar men als vertaler op moet letten. Met ISO 17100 en 9001 certificaten laat Transferendi zien dat wij deze uitdagingen goed opvangen. Onze native vertalers leveren uitstekende kwaliteit voor scherpe prijzen. Mede daarom zijn wij  lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Uw commerciële, financiële of juridische teksten worden snel vertaald. U heeft uw vertalingen in korte tijd in huis met mogelijkheden om van uw opdracht een spoedklus te maken. Laat snel en gemakkelijk een catalogus of ander reclamemateriaal vertalen door Transferendi.

Vertalingen in tientallen talen

Ons talenaanbod is zeer breed en ingesteld op het moderne zakendoen. Azië groeit snel op de internationale markt en u wilt hier niet achterblijven. Onze vertalers zorgen snel voor tekst in onder meer Chinees, Japans of Koreaans. In totaal bieden wij ruim dertig verschillende talen aan. Onze service reikt echter verder dan een catalogus vanuit Nederlands naar een andere taal vertalen. Wij zijn ook bekwaam in honderden talencombinaties tussen twee buitenlandse talen. Arabisch naar Japans? Geen enkel probleem voor de professionals van Transferendi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Brochures of een catalogus vertalen, wij gaan een stap verder voor u

De voornaamste uitdaging bij het vertalen van een catalogus of ander reclamemateriaal zijn culturele verschillen. Zelfs de grootste merken zijn weleens mee uitgegleden met slogans die per ongeluk een dubbele betekenis hadden. Voorkom dergelijke problemen en maak gebruik van onze native vertalers. Zij vertalen uw teksten naar hun moedertaal. Zo kunnen zaken als spreekwoorden en marketingslogans zonder problemen worden meegenomen.

Onze commerciële vertalingen zorgen dat u samen met uw buitenlandse zakenpartners snel aan de slag kunt. Naast reclame vertalen wij ook complexe commerciële documentatie, zoals jaarverslagen en financiële analyses. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde vertalers die bekend zijn met financiële vaktaal.

Wij vertalen uw marketingcampagne voor de laagste prijs

Van een catalogus vertalen tot uw hele buitenlandse marketing in een nieuwe taal omzetten, Transferendi werkt snel en voordelig. Ongeacht de taal van de tekst of de vertaling rekenen wij één laag tarief. Geavanceerde onderwerpen, zoals juridische of technische teksten, vereisen een specialist. Ook in deze gevallen kunt u nog steeds vertrouwen op de laagste tarieven van Nederland. Is er haast bij de vertaling? Wij bieden u de mogelijkheid voor het plaatsen van spoedopdrachten. Deze veelzijdige service heeft Transferendi al vele tevreden klanten opgeleverd. Plaats nu een opdracht en ontdek dit uitgebreide en voordelige vertaalbureau.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte