• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Uw AVG-documenten vertaald voor de scherpste prijzen

Natuurlijk wilt u zeker weten dat uw organisatie helemaal voldoet aan de AVG, in alle talen waarin u communiceert. Dat betekent dat er een glasheldere vertaling moet komen van specifieke documenten. Transferendi regelt dat voor u. De AVG is een specialisatie van onze ervaren vertalers. Dat het met de kwaliteit zeker goed zit, bewijzen onze ISO 9001 en ISO 17100 certificaten. Daarnaast zijn we lid van de Vereniging van Vertalers in Nederland. Kortom: wij zijn gekwalificeerd om voor u een AVG-vertaling te regelen in meer dan 800 talencombinaties. En dat allemaal tegen de laagste tarieven van Nederland.

Uiterst nauwkeurige vertaald dankzij de expertise van Transferendi

Veel documenten die te maken hebben met de AVG bevatten complexe juridische vaktaal. Onze experts kennen deze termen en maken er een complete vertaling van, zowel inhoudelijk als qua stijl.

Welk vertaalwerk u ook neerlegt bij ons, wij bewijzen graag onze hoge kwaliteit. Dat doen we met behulp van een ruim netwerk van native vertalers. Bij Transferendi worden al uw teksten handmatig vertaald naar de moedertaal van onze experts. De inhoud blijft daardoor exact gelijk én de boodschap sluit goed aan op de cultuur van uw doelgroep. Want u weet dat deze in verschillende landen immers sterk kan verschillen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Deze AVG-documenten vertalen we allemaal voor u

Heeft u nieuwe juridische documenten nodig of moeten bestaande documenten worden aangepast en opnieuw vertaald? Dan staan wij voor u klaar. Bijvoorbeeld als het gaat om een verwerkingsregister of een beleid voor gegevensbescherming. Maar ook het privacybeleid van uw organisatie vertalen we graag voor u. Net als het cookiestatement op uw website, waarin u duidelijk uitlegt welke cookies u plaatst en waarvoor die zijn. Denk ook aan de AVG-bepalingen in uw algemene voorwaarden en natuurlijk de verwerkersovereenkomsten die u nodig kunt hebben. Met onze uitgebreide kennis van zaken zorgen wij dat elke vertaalklus grondig wordt aangepakt. Dit is de kwaliteit waar u bij Transferendi op mag rekenen.

Transferendi: uw complete vertaalservice

Stuur uw opdracht online naar ons toe en wij gaan direct voor u aan de slag. Al binnen 15 minuten ontvangt u van ons een complete offerte op maat waarin we u een scherpe prijs bieden voor het vertaalwerk. Wij hanteren immers de laagste tarieven in Nederland. Ons grote internationale team van native vertalers staat voor u klaar om snel en goed werk te leveren. Vele tevreden klanten, groot en klein, gingen u al voor. Neem snel contact op of plaats uw opdracht online en ervaar de klantgerichte en effectieve werkwijze van Transferendi.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte