• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Snel de algemene voorwaarden van uw product of service laten vertalen

Als u de buitenlandse klanten opzoekt voor uw product loont het om de algemene voorwaarden te laten vertalen. Vertaalbureau Transferendi heeft hiervoor een aantal ervaren juridische vertalers voor u klaarstaan in vele verschillende talen. Wij werken uitsluitend met native vertalers, zodat u altijd de beste kwaliteit ontvangt. Onze effectieve werkwijze heeft ons ISO 17100 en 9001 certificaten opgeleverd. Daarnaast zijn wij trots lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland.

Vraag snel een offerte aan voor de vertaling van algemene voorwaarden en ontvang deze binnen 15 minuten.

Een snelle vertaling van uw juridische documenten

Transferendi laat u niet wachten. Wanneer u een opdracht bij ons neerlegt via onze site of per telefoon ontvangt u binnen een kwartier een offerte. Hierin zetten wij netjes uiteen wat de geraamde kosten zijn. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor tal van andere juridische documentatie. Veelgevraagd zijn vertalingen van huurcontracten en processtukken.

Voor algemene voorwaarden geldt juridisch gezien dat het laten vertalen niet wettelijk noodzakelijk is. Uw buitenlandse klanten zullen echter behoorlijk terughoudend zijn tegenover voorwaarden die zij niet kunnen lezen. Op zijn minst een Engelse vertaling doet vaak al wonderen om de buitenlandse klantenstroom te bevorderen. Bij Transferendi heeft u deze teksten snel en goedkoop in huis. Ze worden stuk voor stuk met de hand geschreven door onze native vertalers. Wij gebruiken geen vertaalprogramma’s.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

De goedkoopste vertalingen in tientallen talen

Het talenaanbod van onze professionals kan rustig indrukwekkend genoemd worden. Europa is goed vertegenwoordigd en ook verre landen als China en Japan zitten in onze beschikbare talencombinaties. Wij werken met combinaties, omdat uw geleverde tekst lang niet altijd in het Nederlands hoeft te zijn. Van Duits naar Koreaans? Wij kijken met u wat er allemaal mogelijk is met ruim 800 verschillende talencombinaties.

Een constante rode draad met al deze talen is dat wij voor geen enkele combinatie extra rekenen. Welke taal u ook nodig heeft, u betaalt altijd hetzelfde lage tarief.

Uw algemene voorwaarden laten vertalen bij Transferendi

Ons juridisch vertaalbureau staat klaar voor al uw vertaalwerk. Met een effectieve werkwijze en een internationaal netwerk van native vertalers kunnen wij elke opdracht aan. Voor dit handwerk rekenen wij de allerlaagste tarieven in heel Nederland. De algemene voorwaarden van uw diensten laten vertalen is nog nooit zo makkelijk en betaalbaar geweest. Plaats nu een opdracht of neem contact op met Transferendi en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte