Vertalers in elke moedertaal

Al onze vertalingen worden uitgevoerd door native speakers. U kunt erop vertrouwen dat al onze gespecialiseerde vertalers naar hun moedertaal vertalen. Van Nederlands naar Engels, van Arabisch naar Japans en nog 800 talencombinaties. Wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u zoekt. Zelfs als de taal niet genoemd staat op deze pagina. Neem dus vooral contact op!

 

Binnen een kwartier een offerte

Stuur ons de tekst die vertaald moet worden en binnen 15 minuten heeft u onze vlijmscherpe aanbieding in uw mailbox. Heeft u bijzondere wensen? Dan nemen we indien nodig contact met u op om de opdracht nauwkeurig door te spreken. Na uw akkoord en betaling gaan wij direct aan de slag. Wij schakelen razendsnel met onze specialisten. Ook bij grote vertaalopdrachten kunt u rekenen op onze vakkundige, efficiënte, snelle en professionele werkwijze.

Staat de gewenste vertaling er
niet bij?

Neem contact op
Goedkoopste van Nederland

Al vanaf € 0,05 per woord kunt u bij Transferendi uw tekst laten vertalen. Daarmee zijn we de goedkoopste van Nederland, terwijl u toch altijd profiteert van topkwaliteit. Via het beoordelingssysteem van Trustpilot scoren wij gemiddeld een 4,7 (van de 5) voor onze dienstverlening. Dat zegt alles: onze scherpe prijs, hoogstaande kwaliteit en uitmuntende service zorgt voor de ultieme klanttevredenheid.

 

Gecertificeerd volgens ISO-17100 en ISO-9001

Transferendi behoort tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel de ISO-17100 als de ISO-9001 certificering heeft behaald. U kunt vertrouwen op 100% kwaliteitsgarantie als u kiest voor onze gecertificeerde vertalingen, die ook nog eens heel scherp geprijsd zijn. Wij zorgen er gewoon voor dat u tevreden bent.

Service

De spreekwoordelijke
puntjes op de i

"Ons bedrijf had een spoedklus op maandag aangevraagd en om 21.00 uur op woensdagavond in de mail!! super!!"

- Mevrouw I. Nagle

  • Alt

    Op onze ISO-vertalingen krijgt u 100% klanttevredenheidsgarantie.

  • Alt

    We willen zeker weten wat u bedoelt in de brontekst, dus vragen we het na bij u.

  • Alt

    Een vertaling kwijt van een tijd geleden? Mailen wij u!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte