• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Snel vertaalbureau van of naar het Spaans

Wanneer u teksten wilt laten vertalen, wilt u natuurlijk dat dit binnen een redelijke termijn gebeurt. Voor een vertaalbureau dat Spaans voor u kan vertalen wilt u daarnaast natuurlijk niet te veel betalen. Transferendi maakt het mogelijk om als goedkoopste in Nederland alsnog kwaliteit te bieden. Dit onder andere dankzij ons internationale netwerk van native speakers. Doordat deze vertalers bekend zijn met de lokale gebruiken en cultuur voorkomt u ook gênante vergissingen.

Uiteraard worden al onze teksten aan de hoogste eisen gehouden. Zo zijn wij natuurlijk lid van de VViN. Ook de eisen van de certificaten ISO 9001 en 17100 zijn van toepassing op ons werk. Zo weet u dat u kwaliteit in huis haalt, zonder daar teveel voor te hoeven betalen. Neem daarom snel contact op voor een vrijblijvende offerte, en u weet binnen 15 minuten waar u aan toe bent.

Vertaalbureau voor Spaans, en vele andere talen

Met ons uitgebreide netwerk van vertalers binnen ons vertaalbureau kunnen wij meer dan alleen Spaans aanbieden. Met meer dan 800 talencombinaties kunt u voor vrijwel alle teksten bij ons terecht. Dan kan het gaan om een simpele vertaling, maar ook technische documenten. Wanneer u bijvoorbeeld een juridische of technische vertaling nodig hebt is het van belang dat hier exact vertaald wordt. Daarom hebben wij de expertise in huis om te zorgen dat een vertaling geen verwarring oplevert.

Transferendi is het vertaalbureau voor handmatige vertalingen van en naar Spaans, en vele andere talen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Snelle levering van uw Spaanse vertalingen

Naast het aanbieden van kwalitatief hoogstaande teksten tegen een lage prijs is ook de levertijd van belang. Wanneer u snel iets vertaald wilt hebben zit u bij ons ook goed. Wij kennen geen lange wachttijden, zoals bij zoveel vertaalbureaus. Wij leveren de vertalingen op korte termijn op. Alleen de grootste opdrachten kunnen iets langer duren.

Ook wanneer er snel een vertaling geleverd moet worden laten we de kwaliteit natuurlijk niet in het geding komen. Onze vele grote klanten, zoals Heineken, zijn immers niet voor niets tevreden met ons werk. Diezelfde kwaliteit kunnen wij u bieden voor de laagste prijs van Nederland. Geen gigantische rekening dus, maar gewoon kwaliteit.

Spaans vertaalbureau

Snel duidelijkheid als u een vertaalbureau zoekt

Wanneer u een tekst vertaald wilt hebben naar het Spaans wilt u snel weten waar u aan toe bent. Wanneer u een mail stuurt hebt u daarom altijd snel een reactie met een vrijblijvende offerte. Nog sneller is natuurlijk even telefonisch contact opnemen.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte