• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Professionele vertalingen van of naar het Spaans

Wanneer u teksten in Nederlands-Spaans of Spaans-Nederlands wilt laten vertalen, wilt u natuurlijk dat dit binnen een redelijke termijn gebeurt. Voor een vertaalbureau dat Spaans voor u kan vertalen, wilt u daarnaast natuurlijk niet te veel betalen. Transferendi maakt het mogelijk om als goedkoopste vertaalbureau in Nederland ook hoge kwaliteit te bieden. Dit onder andere dankzij ons internationale netwerk van native speakers. Doordat deze vertalers bekend zijn met de lokale gebruiken en cultuur voorkomt u ook gênante vergissingen.

Uiteraard worden al onze teksten aan de hoogste eisen gehouden. Zo zijn wij natuurlijk lid van de VViN. Ook de eisen van de certificaten ISO 9001 en 17100 zijn van toepassing op ons werk. Zo weet u dat u kwaliteit in huis haalt, zonder daar teveel voor te hoeven betalen. Wilt u ook door Transferendi uw teksten naar de Spaanse taal laten vertalen? Vraag dan binnen 15 minuten een vrijblijvende offerte aan.

Onze Spaanse vertalers en de Spaanse cultuur

Naast dat het Spaans in Spanje de officiële en meest gesproken taal is, wordt Spaans in nog zo’n 21 andere landen gesproken. Niet zo gek dus, dat Spaans vandaag de dag, naast de Engelse taal, een van de meest gesproken talen ter wereld is. Naar inschatting spreken 406 miljoen mensen de Spaanse taal. Omdat zoveel mensen in hun privé of werk te maken krijgen met Spaans, is het belangrijk dat vertaalwerk juist en snel wordt uitgevoerd. 

Een gecertificeerd vertaalbureau zoals Transferendi werkt samen met native speakers over de hele wereld. Met deze werkwijze garanderen wij u dat de teksten die u wilt vertalen van hoge kwaliteit zijn. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een handleiding, persbericht of menukaart te laten vertalen. Of dit is van Nederlands-Spaans, Spaans-Nederlands of Engels-Spaans maakt voor onze vertalers niet uit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Een vertaalbureau voor meer dan alleen Spaanse vertalingen

Sommige vertalers van Transferendi hebben Spaans als officiële taal. Zo waarborgen we de kwaliteit van uw teksten. Maar, met ons uitgebreide netwerk van vertalers kunnen wij meer dan alleen Spaanse vertalingen aanbieden. Met meer dan 800 talencombinaties kunt u voor vrijwel alle teksten bij ons terecht. Dan kan het gaan om een simpele vertaling, maar ook technische, juridische of commerciële documenten. 

Wanneer u bijvoorbeeld een juridische of technische vertaling nodig hebt, is het van belang dat hier exact vertaald wordt. Daarom hebben wij de expertise in huis om te zorgen dat een vertaling geen verwarring oplevert. Transferendi is het vertaalbureau voor handmatige vertalingen van en naar Spaans, en vele andere wereldtalen.

Spaans vertaalbureau

Snelle levering van uw Spaanse vertalingen

Naast het aanbieden van kwalitatief hoogstaande teksten tegen een lage prijs is ook de levertijd van belang. Ook wanneer u snel iets vertaald wilt hebben, zit u bij ons goed. Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,7 via Trustpilot. Transferendi kent geen lange wachttijden. Wij leveren de vertalingen op korte termijn op. Alleen de grootste opdrachten kunnen iets langer duren.

Ook wanneer er snel een vertaling geleverd moet worden, laten we de kwaliteit natuurlijk niet in het geding komen. Onze vele grote klanten, zoals Heineken en Stork, zijn immers niet voor niets tevreden met ons werk. Diezelfde kwaliteit kunnen wij u bieden voor de laagste prijs van Nederland. Geen gigantische rekening, maar gewoon kwaliteit.

Snel duidelijkheid als u een Spaans vertaalbureau zoekt

Wilt u een tekst laten vertalen van of naar het Spaans? Dan wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Bij een offerteaanvraag bij Transferendi weet u binnen 15 minuten wat de benodigde tijd en het kostenplaatje is. Nog sneller is natuurlijk even telefonisch contact opnemen.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte