• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een Slowaaks vertaalbureau voor al uw teksten

Slowakije bevat veel internationale bedrijven. Wilt u zich daarbij voegen, dan is het belangrijk dat uw woorden goed vertaald worden. Transferendi regelt uw Slowaakse vertalingen snel en goedkoop. Wij hebben een uitgebreide expertise in honderden verschillende taalcombinaties. Uw vertaling naar het Slowaaks wordt door dit vertaalbureau grondig aangepakt. Of het nu gaat om een simpele advertentie of een complex juridisch document, wij pakken het voor u aan.

Onze vakkennis is uitgebreid en diepgaand. Met vrijwel elk onderwerp kunnen onze vertalers voor u aan de slag. Ingewikkelde technische termen worden nauwkeurig vertaald, zodat de betekenis onveranderd blijft. Onze expertise is onder meer te zien aan de ISO 9001 en 17100 certificaten die Transferendi bezit. Daarnaast zijn we lid van de VViN, de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland.

Onze scherp geprijsde diensten zijn van topkwaliteit. Wij zijn het Nederlandse vertaalbureau met de laagste prijzen. Als u een offerte aanvraagt, krijgt u deze al binnen 15 minuten.

Uitgebreide expertise in het vertalen van het Slowaaks

Uw opdracht wordt bij Transferendi snel onder handen genomen. U kunt de te vertalen teksten online opsturen of telefonisch een klus neerzetten. Alle Slowaakse teksten worden door native vertalers geschreven. Dit doen zij handmatig, zij maken geen gebruik van vertaalmachines. Slowaaks is hun moedertaal. Daardoor kunnen zij als geen ander alle subtiele details en beeldtaal toepassen.

Commerciële taal blijft zo zijn werk doen, ook in een ander land en een andere cultuur. Het overbrengen van de juiste boodschap is van het grootste belang. Wij regelen dit op scherpe wijze.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Uw vertaalbureau voor Slowaakse juridische teksten

Voor juridische teksten is het juist belangrijk dat alle gerechtelijke taal zo weinig mogelijk verandert. Transferendi weet als geen ander Slowaaks vertaalbureau hoe dit goed aangepakt moet worden. Wij zorgen dat elke gerechtelijke term duidelijk en compleet wordt vertaald. Dit is buitengewoon belangrijk voor juridische documenten, zoals contracten en processtukken.

Bij het vertalen van deze stukken erkennen wij een strikte geheimhoudingsplicht rond gevoelige informatie. Voor deze vertalingen en tal van andere vertaalservices bent u bij ons aan het juiste adres.

Slowaaks vertaalbureau

Transferendi is het Slowaaks vertaalbureau voor u

Onze service kenmerkt zich door snelheid en betaalbaarheid. Wanneer u akkoord gaat met onze vrijblijvende offerte worden uw teksten op korte termijn vertaald. Bij uitzonderlijk veel tekst kan het wat langer duren. Wij houden u netjes op de hoogte van de vooruitgang.

Mocht er bij de geleverde vertalingen toch nog iets zijn dat u wilt laten verbeteren, laat het ons weten. Wij staan open voor uw feedback en werken snel om deze correcties toe te passen. Met een vertaling van Transferendi bent u zeker van topkwaliteit voor de laagste prijs in Nederland. Een offerte staat binnen een kwartier voor u klaar!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte