• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Regel snel en goedkoop uw vertalingen in het Noors met dit effectieve vertaalbureau

Vertalen naar het Noors is geen enkel probleem voor vertaalbureau Transferendi. Wij hebben de ISO 9001 en 17100 certificaten op zak om onze kwaliteit te waarborgen. Tevens zijn we lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, de VViN. Al uw Noorse vertalingen zijn bij ons in goede handen. Met het toepassen van native vertalers zorgen wij dat elke vertaling handmatig wordt geschreven naar de moedertaal van de vertaler. Zo worden zelfs subtiele details als spreekwoorden en beeldtaal goed overgenomen.

Een korte levertijd en een breed aanbod van ruim 800 talencombinaties maken van Transferendi de ideale keuze. Plaats snel een opdracht en ontvang al binnen vijftien minuten een offerte.

Meer dan genoeg kennis van zaken voor ingewikkelde technische teksten

Het Noors kent voor een vertaalbureau een belangrijke uitdaging. Het land kent niet één officiële schrijftaal maar twee, het Bokmål en Nynorsk. Wij zijn bekwaam in het vertalen naar beide varianten. Zo komt uw boodschap altijd goed aan bij uw doelgroep.

Onze vertalers beheersen hun moedertaal als geen ander en pakken ook moeilijke technische teksten goed aan. Een veelvoorkomend voorbeeld van een technische tekst is de handleiding van een apparaat. U wilt de zekerheid dat elk detail nauwkeurig wordt overgenomen in de Noorse vertaling. Onze professionals zorgen dat niets wordt gemist. Complexe vaktaal is een uitdaging waar zij niet bang voor zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Native vertalers voor een optimaal resultaat met dit Noors vertaalbureau

De vertalers van dit Noors vertaalbureau hebben een brede skillset om elke vertaalklus goed af te ronden. Zo kunnen ze naast technisch complexe teksten ook commerciële opdrachten aanpakken. Het is hier vaak belangrijk om rekening te houden met de doelgroep. Wegens cultuurverschillen reageert een Noors publiek heel anders op uw marketing dan een Nederlands publiek. Onze vertalers zorgen daarom met een goed doordachte vertaling dat de boodschap niet verloren gaat. Ook voor proofreading staan zij voor u klaar, om uw Noorse tekst tot in de puntjes te laten kloppen.

Noors vertaalbureau

Het goedkoopste gecertificeerde Noors vertaalbureau van Nederland

Voor een zeer scherpe prijs krijgt u topkwaliteit vertalingen. De vertalers van Transferendi zijn ervaren in het vertalen van de meest uiteenlopende teksten. Van een kleine brochure tot een volledig boek, wij pakken elke klus grondig voor u aan. Plaats een opdracht op onze website en wij sturen u binnen vijftien minuten een nette offerte. U kunt met uw opdracht bij Transferendi altijd rekenen op een snelle service en de laagste prijs van Nederland.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte